Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 dec, 2020

Streama Real Madrid – Borussia Mönchengladbach: Live stream & TV

Real Madrid Gladbach stream

  • Real Madrid måste vinna för att vara garanterade avancemang.
  • Borussia Mönchengladbach måste spela minst oavgjort för att vara säkra på att gå vidare.
  • När lagen möttes för någon månad sedan slutade matchen 2-2.
Vad Real Madrid – Borussia Mönchengladbach, Grupp B i Champions League
Var Estadio Alfredo Di Stéfano, Madrid
När Onsdag 9 december, 21:00
Live stream Streama Real Madrid – Borussia Mönchengladbach

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Väldigt många kommer att vilja live streama Real Madrid – Borussia Mönchengladbach online, för att se matchen från Champions League direktsänt på nätet. Här visar vi er hur ni gör för att se matchen direkt på internet.

Streama Real Madrid – Borussia Mönchengladbach

På onsdag kväll är det dags för flera riktigt bra matcher, och allra mest eftertraktat blir nog att streama Real Madrid – Borussia Mönchengladbach. Många kommer att leta efter en live stream för att se matchen på nätet, och i den här texten visar vi er hur ni gör.

Följ våra instruktioner så har ni snart en Real Madrid – Borussia Mönchengladbach stream framför er.

Real Madrid – Borussia Mönchengladbach live stream

Hur gör man då för att hitta en Real Madrid – Borussia Mönchengladbach live stream att se direkt på nätet? Jo, det är enklare än vad man kan tro att se matchen live. Först och främst måste du känna till vilken leverantör som sitter på sändningsrättigheterna att visa Champions League i Sverige, och det är Viasat. De visar matcherna på sina olika plattformar.

När det gäller sändning online är det Viaplay du måste navigera dig till. Gå in på viaplay.se, skapa ett konto och köp ett sportabonnemang. Det ligger på 399 kronor/månad, men du kan välja att dela på kontot med en vän och på så sätt endast behöva stå för halva kostnaden.

Sändningen på Viaplay visas med hög bildkvalitet, och detsamma gäller ljudet och kommentatorerna. Du kan ha igång din Real Madrid – Borussia Mönchengladbach stream från valfri plattform. Se fotboll via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Titta på Real Madrid – Borussia Mönchengladbach!

Titta på Real Madrid – Borussia Mönchengladbach på TV

Vilken kanal sänder Real Madrid – Borussia Mönchengladbach på TV? Det är en fråga många kommer att ställa sig denna onsdag, och vi ska besvara den. Matchen kommer att visas på Viasat Sport Premium, och har du den kanalen i ditt utbud sitter du lugnt.

Saknar du kanalen som visar matchen rekommenderar vi dig att koppla din Real Madrid – Borussia Mönchengladbach live stream från valfri enhet till TV-skärmen. Gör det med hjälp av Chroemcast, HDMI-kabel eller liknande.

  • TV: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 21:00, onsdag 9 december

Inför matchen

Real Madrid riskerar att vara på väg mot att floppa i Champions League, och att för första gången på väldigt länge missa slutspel eller tvingas spela Europa League. Laget ligger trea i gruppen och måste vinna för att vara garanterade avancemang.

Borussia Mönchengladbach toppar CL-gruppen och behöver bara spela oavgjort för att gå vidare. Man kan faktiskt gå vidare även på en förlust, så länge Shakhtar Donetsk och Inter spelar oavgjort.

Speltips på fotboll

EM
Läs om EM-matchen mellan Turkiet mot Georgien. Vi går igenom allt infor matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
13 juni, 2024
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
12 juni, 2024
EM
Äntligen är EM 2024 här! Första matchen spelas mellan Tyskland - Skottland i München. Här ger vi våra tips inför matchen!
10 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar