Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 dec, 2020

Streama Manchester City – Marseille: Live stream & TV

Marseille Man City stream

  • Manchester City har redan säkrat förstaplatsen i gruppen och här har man inget att spela för.
  • Marseille måste ta poäng för att ha chans att passera Olympiakos i tabellen, och därmed kvalificera sig för Europa League-slutspel.
  • Första mötet lagen emellan slutade 3-0 till City.
Vad Manchester City – Marseille, Grupp C i Champions League
Var Etihad Stadium, Manchester
När Onsdag 9 december, 21:00
Live stream Streama Manchester City – Marseille

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du intresserad av att live streama Manchester City – Marseille direkt på nätet? Vi visar dig hur du gör för att se matchen online. Följ våra instruktioner och titta på matchen live på internet.

Streama Manchester City – Marseille online

En riktigt stor och spännande match under onsdagskvällen är den i Champions League mellan Manchester City och Marseille. Ett av Englands bästa lag och ett av Frankrikes bästa lag möts i en spännande gruppspelsmatch, där engelsmännen får gälla som favoriter. Här visar vi dig hur du kan titta på matchen.

Följ våra instruktioner för att hitta din Manchester City – Marseille live stream, direkt på nätet. Det är enklare än vad man kan tro att se matchen online.

Manchester City – Marseille live stream

Hur gör man då för att streama Manchester City – Marseille live på nätet? Jo, det första steget är att ta reda på vilken tjänst som sitter på rättigheterna till att livesända matchen på internet eller på TV, vilket vi kan tala om för dig är Viasat. De får visa matcherna på vilka plattformar de vill, och det finns flera möjligheter för dig som vill att se matchen.

När det gäller sändning online är det bra om du har ett konto på Viaplay, vilket är Viasats streamingtjänst. Där visas alla matcher från Champions League i fotboll. Skaffa ett konto och se matchen live, eller streama Ajax – Atalanta om du känner för det. Det går att streama matcherna från valfri enhet, så det spelar ingen roll om du sitter där bakom mobilskärmen, vid datorn eller med en surfplatta i handen. Du kan dessutom koppla din Manchester City – Marseille stream från valfri enhet till TV-skärmen, för att se matchen på TV istället.

Sändningen på Viaplay håller hög kvalitet. Kommentatorerna och experterna är kunniga, bilden och ljudet är bra. Vi hoppas att du får en trevlig stund vid din sändning av matchen.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skaffa ett konto och ett sportabonnemang
  3. Streama Manchester City – Marseille!

Titta på Manchester City – Marseille på TV

Vilken kanal är det då som visar Man City – Marseille på TV? Jo, det är Viasat Sport som sänder matchen.

Saknar du kanalen som sänder matchen på TV kan du koppla över din Manchester City – Marseille live stream från valfri enhet till TV-skärmen, bara du har en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande tillgängligt. Då får du trots allt se din fotboll stream på TV ändå.

  • Kanal: Viasat Sport
  • Avspark: 21:00, onsdag 9 december

Inför matchen

Manchester City har väl inte riktigt fått önskad start på ligaspelet, men så illa har det inte varit. Pep Guardiolas mannar ligger på 7:e plats i Premier League, men har visserligen en match mindre spelad. Vinner man den klättrar man upp till plats 4. Just nu har man två raka trepoängare.

Marseille ligger på fjärde plats i Ligue 1, fyra poäng bakom tabellettan PSG.

I den här matchen spelar Marseille för att nå tredjeplatsen, medan City inte har något överhuvudtaget att spela för.

Speltips på fotboll

valencia real madrid speltips stream
Spanien
Stormatch i La Liga, då Valencia tar emot Real Madrid på Mestalla. Läs allt inför matchen här!
01 mars, 2024
nottingham liverpool speltips stream
England
Nottingham Forest välkomnar Liverpool i Premier League på lördag eftermiddag. Läs allt inför matchen här.
01 mars, 2024
tff helsingborg speltips stream
speltips
Skånederby i Svenska Cupens gruppspel! Läs allt inför Trelleborg - Helsingborg här.
01 mars, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1558 Artiklar