Streama Lyon - Bayern München: Live stream & TV

  • Lyon slog ut Juventus i åttondelsfinalen och Manchester City i kvartsfinalen.
  • Bayern München besegrade Chelsea i åttondelen och slog sedan ut Barcelona i kvartsfinalen.
  • Lyon har aldrig vunnit Champions League, medan Bayern står på fem titlar.
Vad Lyon – Bayern München, semifinal i Champions League
Var Estádio José Alvalade, Lissabon
När Onsdag 19 augusti, 21:00
Live stream Streama Lyon – Bayern München

Är ni intresserade av att live streama Lyon – Bayern München? Då är du på god väg att hamna rätt. I den här artikeln visar vi hur ni bär er åt för att titta på matchen via online-sändning.

Streama Lyon – Bayern München

Det är väldigt många som lär vilja titta på Lyon – Bayern München, för att se när de två lagen möts i semifinal av Champions League. Detta är ett enkelmöte mellan två fantastiskt skickliga lag, och det blir väldigt spännande att se dem mötas med varandra.

I den här texten går vi igenom hur ni gör för att hitta en Lyon – Bayern München live stream online på nätet. Se hur ni gör för att titta på matchen på internet!

Lyon – Bayern München live stream

Det är enklare än vad man kan tro att se fotboll från Champions League. Allt du behöver göra för att titta på fotboll på nätet är att skapa ett konto på Viaplay, och där köpa sportabonnemanget. Viaplay är Viasats streamingtjänst, det är Viasat som äger rättigheterna till att visa Champions League.

Abonnemanget kostar 399 kr/månad, men det går att titta på två strömmar samtidigt och således kan du dela konto med en kompis och då titta på en match var, eller samma match men på olika platser.

Sändningen av Lyon – Bayern München kommer att hålla hög bildkvalitet, och du kan streama matchen från valfri plattform. Ljudet är bra och kommentatorerna är duktiga, så det här blir nog en rolig match att titta på.

  1. Gå in på Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Titta på Lyon – Bayern München online

Titta på Lyon – Bayern München på TV

Den kanal som visar matchen är Viasat Sport Premium. Där kan ni se matchen direktsänt på TV.

Du som saknar kanalen kan lika gärna koppla din Lyon – Bayern München stream från valfri plattform till TV:n, så länge du har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande.

  • TV: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 21:00, onsdag 19 augusti

Inför matchen

Bayern München går från klarhet till klarhet. Laget har krossat allt motstånd i Bundesliga och detsamma i Champions League. Först var det Chelsea som fick respass från åttondelen, och sedan krossades Barcelona med 8-2 i kvartsfinalen.

Lyon stod för en väldigt stor skräll, när man slog ut Juventus i åttondelsfinalen. 1-0 hemma i Frankrike följdes upp av en förlust med 1-2 i returen, men där Lyon gick vidare på fler gjorda bortamål. I kvartsfinalen ställdes Lyon emot Manchester City, och lyckades slå till med en ny skräll. Pep Guardiolas City brände en hel del chanser, medan Lyon var effektiva och slog till när tillfällena gavs. Här kan ni läsa mer om matchen, i vårt speltips till Lyon – Bayern.

Vinnaren av den här matchen kommer att möta PSG i final på söndag.

Speltips på fotboll

Röda Stjärnan - Kairat Almaty, 28/7: Speltips & stream
Röda Stjärnan - Kairat Almaty, 28/7: Speltips & stream
Kairat Almaty kan spela på resultat mot Röda Stjärnan i returen i Champions League kvalet. Siffrorna kan komma att hållas nere. Bra odds finns på underspel.
News icon 27 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sparta Prag - Rapid Wien, 28/7: Speltips & stream
Sparta Prag - Rapid Wien, 28/7: Speltips & stream
Sparta Prag ses som en alldeles för stor favorit, i returen av Champions League kvalmötet, mot Rapid Wien. Returen är öppen. Odds och speltips finns här.
News icon 27 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Midtjylland - Celtic, 28/7: Speltips & stream
Midtjylland - Celtic, 28/7: Speltips & stream
Midtjylland är stabilare än Celtic när gängen drabbas samman i returen av Champions League kvalet. Ett bra odds erbjuds på att Midtjylland tar sig vidare.
News icon 27 juli, 2021
Author icon Katten Jansson