Streama FC Barcelona - Bayern München: Live stream & TV

  • Barcelona slog ut Napoli åttondelsfinalen, efter totalt 4-2.
  • Bayern München besegrade Chelsea i åttondelen, med totalt 7-1.
  • Senast lagen möttes var i semifinalen 2015, och då vann Barcelona med totalt 5-3.
VadFC Barcelona – Bayern München, kvartsfinal i Champions League
VarEstádio do Sport Lisboa e Benfica
NärFredag 14 augusti, 21:00
Live streamStreama FC Barcelona – Bayern München

Är ni sugna på att titta på FC Barcelona – Bayern München på nätet, när lagen möts i kvartsfinal av Champions League på fredag kväll? Då har ni kommit rätt, för vi visar er nämligen hur ni gör för att se matchen.

Streama FC Barcelona – Bayern München online

Det är väldigt populärt att live streama matcher från Europas största klubblagsturnering Champions League, och den första kvartsfinalen i årets upplaga av turneringen lär vara en hett eftertraktad match att se på nätet.

I den här artikeln går vi igenom hur man bär sig åt för att streama FC Barcelona – Bayern München online. Vi visar er vägen till en live stream av matchen, direktsänt på nätet. Följ med!

FC Barcelona – Bayern München live stream

Det är ett TV-bolag som sitter på rättigheterna att visa Champions League, och det är Viasat. På deras nättjänst Viaplay kan du se FC Barcelona – Bayern München direktsänt, och för att kolla på matchen är allt du behöver göra att skaffa ett konto på Viaplay och där köpa ett abonnemang. Det kostar 399 kronor i månaden, men om du väljer att dela på kontot med en vän behöver du rimligen bara betala halva kostnaden. Det går att ha igång två strömmar samtidigt, så ni båda kan streama fotboll samtidigt.

Sändningen visas med hög bildkvalitet, och även ljudet är riktigt bra. Kommentatorerna är kunniga och duktiga, och experterna i studion har en hög kunskapsnivå även de.

Det går att se matchen från valfri enhet. Titta på Barcelona – Bayern München via mobil, dator eller surfplatta/Ipad. Du kan även koppla över sändningen till TV-skärmen, såvida du har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande i hemmet.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Börja titta på Barcelona – Bayern München

Titta på FC Barcelona – Bayern München på TV

FC Barcelona – Bayern München att sändas på Viasat Sport Premium. Har du den kanalen i ditt utbud kan du alltså bara bläddra in kanalen och börja titta på matchen direktsänt via live-TV.

Saknar du kanalen kan du koppla din FC Barcelona – Bayern München live stream från valfri plattform till TV:n, så länge du har ett verktyg som tillåter dig att göra så.

  • TV: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 21:00, fredag 14 augusti

Inför matchen

Barcelona avslutade ligasäsongen på sämsta möjliga sätt. Laget föll ihop totalt under slutet och kryssade var och varannan match. Det tillät rivalen Real Madrid att passera och till slut vinna La Liga ganska så bekvämt. Mot Napoli i kvartsfinalsreturen såg man däremot bra ut, och tog en stabil seger.

Om Barcelona haft det tufft på senare tid kan vi bara säga det motsatta om Bayern München. Laget har öst på och radat upp segrar under slutet, och ser ut som en tysk maskin. Trots att Bundesliga avslutades redan i juni såg man knappast ringrostiga ut mot Chelsea, utan vann returen bekvämt med 4-1 och avancerade efter totalt 7-1.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: Tydlig favorit i Milano
Speltips & odds: Tydlig favorit i Milano
AC Milan tar emot Bologna i lagens första Serie A-match för säsongen.
News icon21 september, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Luktar delad pott lång väg
Speltips & odds: Luktar delad pott lång väg
Speltips till toppmötet mellan IFK Norrköping - Malmö FF i allsvenskan.
News icon20 september, 2020
Author iconGustaf Rauer
Liverpool åker till The Bridge för ett toppmöte med Chelsea
Liverpool åker till The Bridge för ett toppmöte med Chelsea
Toppmöte på The Bridge när Liverpool kommer på besök.
News icon19 september, 2020
Author iconHenrik Roswall