Streama Chelsea – Porto: Se live stream & TV (13/4)

Tisdagen den 13/4 bjuder på två stora matcher i Champions League. Den ena matchen kommer att spelas mellan Chelsea – Porto. Här kan du få hjälp med att hitta en live stream inför matchen. Där kan du sända direkt via din mobil, dator eller TV.

Inför den avgörande matchen så är det klar fördel för Chelsea. Man lyckades att vinna med 2-0 på bortaplan – och har nu alla goda förutsättningar för att avgöra matchserien på hemmaplan. FC Porto kommer istället behöva njuta av sitt underläge och kanske skaka liv i drömmen av en final i Champions League.

Här nedanför kan du hitta massor av info för att kunna streama Chelsea – Porto den 13/4. Du kan även läsa mer om vilken TV-kanal som kommer att sända matchen. Om du nu skulle föredra att se Chelsea – Porto på TV istället för via live stream.

Se massor av fotboll från Europas hetaste ligor

Streama hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Chelsea – FC Porto, Champions League
Avspark: Den 13/4, kl. 21:00
Vart: Stamford Bridge, London
Live stream: > Se matcher i Champions League
TV-kanal: Viasat Premium & Viaplay
Speltips: Chelsea vinner matchen (1.80 hos Unibet)

Chelsea – Porto stream

Det finns en enda sida i Sverige som kan hjälpa dig med att streama Chelsea – Porto online. Det är nämligen inne hos Viaplay som dessa live streams finns. Viaplay har nämligen ensamma köpt upp alla rättigheter för att kunna visa matcher i Champions League i Sverige.

För att komma igång så behöver du först registrera ett nytt konto. Du behöver sedan köpa till dig ett abonnemang. Detta abonnemang kommer sedan att låsa upp alla de matcher som sänds från Champions League. Det kommer dessvärre inte vara gratis att se matcherna – utan ett abonnemang kostar dig 449 kr i månaden. Det ger dig i sin tur tillgång till att streama fotboll live från Champions League.

Det finns inte mycket att gnälla på när man har köpt till sig sändningar från Champions League. Du kommer kunna streama Chelsea – Porto i HD. Samtidigt så kommer det alltid finnas svenska kommentatorer som tar hand om sändningen.

Allra enklast är att bara följa de fyra stegen som vi har radat upp här under. De tar dig direkt till din Chelsea – Porto live stream.

  • Gå till Viaplay
  • Registrera ett konto gratis
  • Köp sportpaket från 449 kr i månaden
  • Se Chelsea – Porto via live stream

Hos Viaplay kan du hitta massor av annan sport att sända live. Det kommer finnas möjligheter för dig att kunna se Bundesliga live online. Samtidigt så kommer det även finnas möjligheter att streama ishockey VM 2021 senare i år.

Se på TV

Det finns en del människor i Sverige som hellre ser fotbollsmatcher på TV istället för via live streaming. När det kommer till Champions League och matchen mellan Chelsea – Porto så kommer den att sändas på TV.

Den TV-kanal som kommer att visa Chelsea – Porto på TV är ingen mindre än Viasat Fotboll.

  • TV-kanal: Viasat Fotboll
  • Sändningsstat: Cirka 30 minuter före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
Spelbolaget Casumo fyller 10 år – Ny bonus
Spelbolaget Casumo fyller 10 år – Ny bonus
Det svenska spelbolaget Casumo firar 10 år. De kommer att fira med nya bousar för nya spelare! …
3 oktober, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Inter – Barcelona: Se live stream & TV (4/10)
Streama Inter - Barcelona: Se live stream & TV (4/10)
Champions League fotboll. Ett intressant möte äger rum när Inter gästas av Barcelona. En jämn kamp. Vi går igenom hur du streamar matcher online samt på en TV.
2 oktober, 2022 | Katten Jansson
Streama Man City – Man United: Se live stream & TV (2/10)
Streama Man City - Man United: Se live stream & TV (2/10)
Manchesterderbyt mellan Man City och Man United i Premier League. Se här hur du streamar kampen online eller ser det på en TV, med bästa kvalité.
30 september, 2022 | Katten Jansson