Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 nov, 2020

Streama Liverpool – Atalanta: Live stream & TV

Atalanta - Liverpool stream

  • Liverpool står på full pott tre matcher in i gruppspelet.
  • Atalanta har tagit fyra poäng, precis som främsta konkurrenten om andraplatsen, Ajax.
  • När lagen möttes häromveckan vann Liverpool med hela 5-0.
Vad Liverpool – Atalanta, Grupp D i Champions League
Var Anfield, Liverpool
När Onsdag 25 november, 21:00
Live stream Streama Liverpool – Atalanta

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vill du streama Liverpool – Atalanta online? Då är du på god väg att komma rätt. I den här texten visar vi er hur ni gör för att hitta en live stream till matchen. Häng med och hitta din direktsändning av denna Champions League-match den 25/11.

Streama Liverpool – Atalanta online

På onsdag kväll den 25 november spelas en riktigt stor match i Champions League, då vi kommer att kunna titta på Liverpool – Atalanta live. De två slagkraftiga klubbarna ställs emot varandra, i en viktig match i Grupp D. Här visar vi er hur ni gör för att se matchen online.

Det är enklare än vad man kan tro att hitta en Liverpool – Atalanta live stream. Följ våra steg och se hur du hittar en livesändning av matchen.

Liverpool – Atalanta live stream

Vad är det då man behöver veta för att hitta en Liverpool – Atalanta stream? Först och främst kan det vara bra att känna till vilken tjänst som sitter på rättigheterna till att sända matcher från Champions League. Det är, kan vi tala om för er, Viasat som äger sändningsrättigheterna av matcher från Europas största klubblagsturnering. De visar sändningar från matcherna i sina olika plattformar, både i TV och online. Där kan du också bland annat streama Inter – Real Madrid live.

För att live streama Liverpool – Atalanta live på nätet behöver du ett konto och sportabonnemang på streamingtjänsten Viaplay. Det går på 399 kronor i månaden, men du kan välja att dela konto med en vän och på så sätt bara behöva stå för halva kostnaden. Det är nämligen möjligt att ha igång två live streams samtidigt, och ni kan streama fotboll eller annat från varsitt håll.

Sändningarna på Viaplay är alltid högklassiga, och det gäller varje detalj och område. Kommentatorerna och experterna vet vad de talar om, bilden är högkvalitativ och ljudet är utmärkt.

Det går att ha igång din Liverpool – Atalanta live stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du kan också koppla din liveström från den enhet du använder till TV-skärmen, för att på så sätt föra över sändningen dit. För att göra det rekommenderar vi Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller något liknande verktyg.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  3. Streama Liverpool – Atalanta!

Titta på Liverpool – Atalanta på TV

Vilken kanal sänder Liverpool – Atalanta på TV? Den fråga kan vi enkelt besvara; Viasat Sport Extra. Har du den i ditt utbud kan du se matchen utan problem. Kolla igenom kanallistan och se om du kan titta på matchen via traditionell TV-sändning.

Det går också att koppla din Liverpool – Atalanta stream från valfri enhet till TV-skärmen, som sagt. Använd då med fördel en Chromecast.

  • Kanal: Viasat Sport Extra
  • Avspark: 21:00, onsdag 25 november

Inför matchen

Atalanta gör sin blott andra säsong i Champions League, och under debutsäsongen ifjol gick man ända till kvartsfinal. Gian Piero Gasperini gör ett nytt försök att gå långt, och inledde med att besegra FC Midtjylland med 4-0 och att spela 2-2 mot Ajax. När man sedan mötte Liverpool åkte man på en smäll, och förlorade med 5-0. Den fina målskillnaden som man skapat sig mot FCM försvann hastigt.

Liverpool har vunnit alla tre Champions League-matcher denna säsong.

Speltips på fotboll

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar