Streama Ajax - Atalanta: Live stream & TV

  • Ajax och Atalanta slåss om att gå vidare som tvåa från gruppen.
  • Ajax måste vinna för att gå vidare, medan Atalanta bara behöver spela oavgjort. Samtidigt är det Ajax som har fördel av hemmaplan.
  • När lagen möttes i Italien hämtade Atalanta upp ett tvåmålsunderläge till 2-2.

 

Vad Ajax – Atalanta, Grupp D i Champions League
Var Johan Cruyff Arena, Amsterdam
När Onsdag 9 december, 18:55
Live stream Streama Ajax – Atalanta

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

En hel del fotbollsfans lär vilja streama Ajax – Atalanta, och se när de två europeiska toppklubbarna möts i Champions League. I den här texten visar vi hur ni bär er åt för att se matchen live.

Streama Ajax – Atalanta online

Fotboll i Champions League är alltid populärt att titta på för supportrar av sporten över hela världen. Inte minst i Sverige finns det många som vill se matcher från världens största klubblagsturnering. Här hjälper vi er att hitta en Ajax – Atalanta live stream. Följ våra instruktioner och hitta din sändning till matchen.

Vi förklarar steg för steg hur du bär dig åt för att se matchen online. Hitta din livesändning till denna stormatch i Amstedam, Holland.

Ajax – Atalanta live stream

Hur gör man för att streama Ajax – Atalanta direkt på nätet? Det är en fråga som många kommer att ställa sig denna onsdagskväll. Här hjälper och visar vi er hur ni gör för att hitta er sändning av matchen från Champions League.

Först och främst är det bra att veta att rättighetsinnehavaren av Champions Leaguesändningar i Sverige är Viasat. De visar alla matcher från turneringen, och du kan via deras tjänster således titta på Ajax – Atalanta live.

Den tjänst du behöver för att se matchen online är Viaplay. Där kan man streama alla matcher från Champions League. Skapa ditt konto och titta på matchen direktsänt från valfri enhet. Kolla via mobil, dator eller surfplatta. Du kan dessutom välja att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, om du föredrar att se matchen på TV-skärmen.

Bild, ljud och kommentatorer är allt av hög klass på Viaplay.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  3. Streama Ajax – Atalanta!

Titta på Ajax – Atalanta på TV

Vilken kanal sänder Ajax – Atalanta? Det är det många som frågar sig. Svaret är att Viasat Sport Premium kommer att visa matchen. Du som har den kanalen i ditt utbud kan se matchen framför din TV.

Saknar du kanalen som visar matchen går det bra att koppla din Ajax – Atalanta stream från valfri enhet till TV-skärmen. För att göra det behöver du en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande.

  • TV: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 18:55, onsdag 9 december

Inför matchen

Atalanta tog sig ända till kvartsfinal i Champions League förra säsongen, där man åkte ut på minsta möjliga marginal mot PSG. Två sena insläppta mål gjorde att Gian Piero Gasperinis mannar fick säga farväl till CL-äventyret för den gången, men nu är de tillbaka. Man har gjort det helt okej så här långt, men får inte förlora mot Ajax om man vill gå vidare.

Ajax var som bekant i semifinal för ett drygt år sedan, men många av lagets stjärnor från dess har hunnit försvinna nu. Laget är alltjämt starkt men hade otur att få ett så pass bra tredjeseedat lag som Atalanta i sin grupp.

Om du är intresserad av att spela på matchen kan vi rekommendera oddsbonusar.

Speltips på fotboll

AIK – IFK Norrköping, 24/10: Stream, speltips & odds
AIK - IFK Norrköping, 24/10: Stream, speltips & odds
AIK har siktet inställt på guldet, men säsongen är inte över för Rikard Norlings IFK Norrköping heller. Kolla in vårt speltips till matchen! …
23 oktober, 2021 | Emil Sandberg
Inter – Juventus, 24/10: Speltips, odds & inför
Inter - Juventus, 24/10: Speltips, odds & inför
Derby d'Italia avgörs på söndag kväll! Ta del av vårt speltips med odds till Inter - Juventus.
23 oktober, 2021 | Emil Sandberg
Elfsborg – IK Sirius, 24/10: Stream, speltips & odds
Elfsborg - IK Sirius, 24/10: Stream, speltips & odds
Ett SM-guldjagande Elfsborg tar emot mittenlaget Sirius i Allsvenskan. Ta del av vårt speltips och hitta er live stream till matchen.
23 oktober, 2021 | Emil Sandberg