Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 dec, 2020

Streama Ajax – Atalanta: Live stream & TV

Atalanta Ajac stream

  • Ajax och Atalanta slåss om att gå vidare som tvåa från gruppen.
  • Ajax måste vinna för att gå vidare, medan Atalanta bara behöver spela oavgjort. Samtidigt är det Ajax som har fördel av hemmaplan.
  • När lagen möttes i Italien hämtade Atalanta upp ett tvåmålsunderläge till 2-2.
Vad Ajax – Atalanta, Grupp D i Champions League
Var Johan Cruyff Arena, Amsterdam
När Onsdag 9 december, 18:55
Live stream Streama Ajax – Atalanta

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

En hel del fotbollsfans lär vilja streama Ajax – Atalanta, och se när de två europeiska toppklubbarna möts i Champions League. I den här texten visar vi hur ni bär er åt för att se matchen live.

Streama Ajax – Atalanta online

Fotboll i Champions League är alltid populärt att titta på för supportrar av sporten över hela världen. Inte minst i Sverige finns det många som vill se matcher från världens största klubblagsturnering. Här hjälper vi er att hitta en Ajax – Atalanta live stream. Följ våra instruktioner och hitta din sändning till matchen.

Vi förklarar steg för steg hur du bär dig åt för att se matchen online. Hitta din livesändning till denna stormatch i Amstedam, Holland.

Ajax – Atalanta live stream

Hur gör man för att streama Ajax – Atalanta direkt på nätet? Det är en fråga som många kommer att ställa sig denna onsdagskväll. Här hjälper och visar vi er hur ni gör för att hitta er sändning av matchen från Champions League.

Först och främst är det bra att veta att rättighetsinnehavaren av Champions Leaguesändningar i Sverige är Viasat. De visar alla matcher från turneringen, och du kan via deras tjänster således titta på Ajax – Atalanta live.

Den tjänst du behöver för att se matchen online är Viaplay. Där kan man streama alla matcher från Champions League. Skapa ditt konto och titta på matchen direktsänt från valfri enhet. Kolla via mobil, dator eller surfplatta. Du kan dessutom välja att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, om du föredrar att se matchen på TV-skärmen.

Bild, ljud och kommentatorer är allt av hög klass på Viaplay.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  3. Streama Ajax – Atalanta!

Titta på Ajax – Atalanta på TV

Vilken kanal sänder Ajax – Atalanta? Det är det många som frågar sig. Svaret är att Viasat Sport Premium kommer att visa matchen. Du som har den kanalen i ditt utbud kan se matchen framför din TV.

Saknar du kanalen som visar matchen går det bra att koppla din Ajax – Atalanta stream från valfri enhet till TV-skärmen. För att göra det behöver du en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande.

  • TV: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 18:55, onsdag 9 december

Inför matchen

Atalanta tog sig ända till kvartsfinal i Champions League förra säsongen, där man åkte ut på minsta möjliga marginal mot PSG. Två sena insläppta mål gjorde att Gian Piero Gasperinis mannar fick säga farväl till CL-äventyret för den gången, men nu är de tillbaka. Man har gjort det helt okej så här långt, men får inte förlora mot Ajax om man vill gå vidare.

Ajax var som bekant i semifinal för ett drygt år sedan, men många av lagets stjärnor från dess har hunnit försvinna nu. Laget är alltjämt starkt men hade otur att få ett så pass bra tredjeseedat lag som Atalanta i sin grupp.

Om du är intresserad av att spela på matchen kan vi rekommendera oddsbonusar.

Speltips på fotboll

EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar