Streama Atalanta - Ajax: Live stream & TV

  • Atalanta vann sin premiärmatch i Champions League, medan Ajax förlorade sin.
  • Det här är första gången någonsin de här två lagen möts.
  • Matchen spelas utan åskådare.
VadAtalanta – Ajax, Grupp D i Champions League
VarStadio di Bergamo, Bergamo
NärTisdag 27 oktober, 21:00
Live streamStreama Atalanta – Ajax

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

En hel del fotbollsfans lär vilja streama Atalanta – Ajax, och se när de två europeiska toppklubbarna möts i Champions League. I den här texten visar vi hur ni bär er åt för att se matchen live.

Streama Atalanta – Ajax online

Fotboll i Champions League är alltid populärt att titta på för supportrar av sporten över hela världen. Inte minst i Sverige finns det många som vill se matcher från världens största klubblagsturnering. Här hjälper vi er att hitta en Atalanta – Ajax live stream. Följ våra instruktioner och hitta din sändning till matchen.

Vi förklarar steg för steg hur du bär dig åt för att se matchen online. Hitta din livesändning till denna stormatch i Bergamo, Italien.

Atalanta – Ajax live stream

Hur gör man för att streama Atalanta – Ajax direkt på nätet? Det är en fråga som många kommer att ställa sig denna onsdagskväll. Här hjälper och visar vi er hur ni gör för att hitta er sändning av matchen från Champions League.

Först och främst är det bra att veta att rättighetsinnehavaren av Champions Leaguesändningar i Sverige är Viasat. De visar alla matcher från turneringen, och du kan via deras tjänster således titta på Atalanta – Ajax live.

Den tjänst du behöver för att se matchen online är Viaplay. Där kan man streama alla matcher från Champions League. Skapa ditt konto och titta på matchen direktsänt från valfri enhet. Kolla via mobil, dator eller surfplatta. Du kan dessutom välja att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, om du föredrar att se matchen på TV-skärmen.

Bild, ljud och kommentatorer är allt av hög klass på Viaplay.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  3. Streama Atalanta – Ajax!

Titta på Atalanta – Ajax på TV

Vilken kanal sänder Atalanta – Ajax? Det är det många som frågar sig. Svaret är att Viasat Sport 1 kommer att visa matchen. Du som har den kanalen i ditt utbud kan se matchen framför din TV.

Saknar du kanalen som visar matchen går det bra att koppla din Atalanta – Ajax stream från valfri enhet till TV-skärmen. För att göra det behöver du en Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande.

  • TV: Viasat Sport 1
  • Avspark: 21:00, tisdag 27 oktober

Inför matchen

Atalanta tog sig ända till kvartsfinal i Champions League förra säsongen, där man åkte ut på minsta möjliga marginal mot PSG. Två sena insläppta mål gjorde att Gian Piero Gasperinis mannar fick säga farväl till CL-äventyret för den gången, men nu är de tillbaka. Man inledde med att visa sin överlägsenhet mot gruppens slagpåsar, FC Midtjylland, men nu blir motståndet svårare.

Ajax var som bekant i semifinal för ett drygt år sedan, men många av lagets stjärnor från dess har hunnit försvinna nu. Laget är alltjämt starkt och förlorade blott med uddamålet mot Liverpool förra veckan.

Om du är intresserad av att spela på matchen kan vi rekommendera oddsbonusar.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: En målsnål historia
Speltips & odds: En målsnål historia
Under söndagskvällen möter Arsenal - Wolves varandra i Premier League.
News icon29 november, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Ojämna United
Speltips & odds: Ojämna United
Under söndagseftermiddagen spelar Southampton - Manchester United mot varandra i Premier League.
News icon29 november, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Två svårbesegrade lag
Speltips & odds: Två svårbesegrade lag
Speltips och odds till Lille - AC Milan, Europa League. Avspark 18:55 torsdag kväll.
News icon26 november, 2020
Author iconEmil Sandberg