Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 apr, 2023

Streama AC Milan – Napoli (12/4): Live stream & TV

Det vankas kvartsfinal i Champions League! Se här hur ni gör för att live streama AC Milan – Napoli online. Titta på matchen den 12/4 direkt på nätet.

Det har blivit dags för kvartsfinaler av Champions League, och vi får bland annat ett helitalienskt möte. På San Siro tar Milan emot Napoli i det första kvartsfinalsmötet av två, och många är vi som är sugna på att se matchen online.

Här tar vi er igenom hur ni gör för att live streama Milan – Napoli. Det är inte särskilt svårt att hitta en onlinesändning av matchen. Vi går även igenom möjligheterna att se matchen direktsänt på TV.

Streama fotboll online
Se fotboll direktsänt på nätet

Vad: Milan – Napoli, kvartsfinal av Champions League
Var: San Siro, Milano
När: 12 april, klockan 21:00
Live stream: C More
TV: Ingen kanal
Speltips: Milan – Napoli speltips

Streama Milan – Napoli live

Det är relativt enkelt att streama Milan – Napoli live. För att se matchen direkt på nätet behöver ni bara skaffa ett konto hos C More, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se matchen direktsänt på internet, och se alla matcher från Champions League.

Det är upp till er om ni ska ha igång er AC Milan – Napoli stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med er AC Milan – SSC Napoli live stream. C More har en studio med kunniga experter så som Siavoush Fallahi, Vicki Blommé och Mikael Lustig. Dessutom är Gusten Dahlin en mycket skicklig programledare.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och skaffa sportabonnemang
  • Streama Milan – Napoli live

Titta på Milan – Napoli på TV

Tyvärr är det så att det inte går att se Milan – Napoli på TV i Sverige. TV4/C More har rättigheterna till matcherna från turneringen, men de visar bara tävlingen på nätet och inte på någon TV-kanal. En besvikelse för många, men man måste alltså skaffa streamingtjänsten C More för att kunna se matcherna.

Om du väl skaffat C More-konto finns det faktiskt ett sätt att se matcherna på din TV-skärm. Det krävs bara att du kopplar över din stream av Milan – Napoli till TV-skärmen, med hjälp av exempelvis en Chromecast. När det är gjort kan du titta på matchen på TV-skärmen.

  • Kanal: Ingen kanal
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Det var många år sedan vi senast hade en helitaliensk kvartsfinal i Champions League, och den italienska ligan har haft några tyngre år det sista decenniet. Nu hade Milan och Napoli båda förhållandevis enkla motstånd i åttondelsfinalen, och än bättre är att man hamnat på den ”enkla” sidan av slutspelsträdet. Vinnaren av den här kvartsfinalen får möta Inter eller Benfica i semifinal, medan lag som Real Madrid, Bayern München och Manchester City finns på andra sidan trädet.

Napoli och Milan möttes i Serie A så sent som för en dryg vecka sedan, i Neapel. Då körde Milan fullständigt över napolitanarna, och vann med 4-0. Nu håller givetvis alla ”rossonero” tummarna för att vi får se något liknande här, eller att man vinner med åtminstone två mål. Då ser det lovande ut inför den avgörande returen på Stadio Diego Armando Maradona nästa vecka.

Europatipset 17 september
europatipset
Europatipset den 17 september ger oss många spännande matcher. Här finner ni vår analys med spelförslag till kupongen!
17 september, 2023
stryktipset 16 september
stryktipset
Stryktipset den 16 september ska avgöras! Ta här del av vår analys med spelförslag till kupongen.
16 september, 2023
nyheter
Unibet har en ny funktion på sin sida. Glennkupongen ger dig färdiga spel inför matcher inom fotboll & ishockey. Rygga självaste Glenn Hysén!
12 september, 2023
em
Vill du titta på Sverige - Österrike live stream på nätet? Eller sända matchen på TV? Vi tipsar gratis om hur du kan sända matchen & vart den visas!
12 september, 2023
em
Sänd fotboll mellan Sverige - Estland i EM-kval. Här får du gratis tips om hur du kan se Sverige - Estland via live stream online eller på TV!
08 september, 2023
nyheter
Sveriges landslag i fotboll står inför ett EM-kval. Här kan du se vilka oddsboosts som finns att spela på inne hos Betsson inför matcherna.
07 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2201 Artiklar