Stormötet ska avgöras live stream

I maj i fjol lyfte båda lagen sina respektive ligatitlar. Sedan dess har PSG:s och Chelseas resultat pekat åt helt olika håll, Chelseas neråt och PSG:s rakt uppåt. PSG kommer även i år vinna den franska ligan men Chelsea kommer troligen inte ens kvalificera sig för europaspel till nästa säsong.

När lagen möttes i det första mötet i Paris för några veckor sedan var det PSG som var det starkare laget och vann med 2-1. Det var troligen ett resultat som båda coacherna var relativt nöjda med. Resultatet innebär att det för Hiddink räcker med en 1-0-seger hemma på Stamford Bridge för att slå ut den franska storklubben.

Chelsea ser ut att få klara sig utan sin kapten John Terry som dras med skadebekymmer. Diego Costa, som vilades i helgens möte mot Stoke ser däremot ut att kunna starta. I PSG jobbar man för fullt med att få de två mittfältsstjärnorna Blaise Matuidi och Marco Veratti spelklara till mötet.

Det är tredje året i rad som PSG och Chelsea möts i Champions Leagues slutspel. Lagen har vunnit en varsin gång, och med tanke på de skiftande maktförhållandena mellan lagen är PSG favorit att i år dra det längsta strået.