Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 31 okt, 2017

Streama Roma – Chelsea: Live från CL

Under kvällen den 31/10 så kommer det bjudas på flera matcher från Champions League 2017/18. En av de matcher som du kan streama är AS Roma mot Chelsea FC.

Vi kommer här visa dig vägen för att kunna se Roma – Chelsea live stream online. Vi kommer därför att visa dig vart matchen sänds, och vad som krävs av dig för att streama matchen live.

Med vårt knep så kommer du inte bara kunna streama Roma – Chelsea i Champions League. Att använda sig av våra tips kommer ge dig tillgång till andra matcher från turneringen.

  • Avspark: Den 31/10, kl. 20:45
  • Arena: Stadio Olimpico
  • Visas hos: Viaplay
  • Live scores & odds: bet365

chelsea fc spelar match i cl

Se Roma – Chelsea live stream

Det är inne hos Viaplay som du kan streama matcher från Champions League 2017/18. Inne hos denna streamsida så kan du hela tiden hålla dig uppdaterad med live streams från turneringen.

Det innebär självklart att det även går att se Roma – Chelsea stream hos Viaplay. Det som du behöver bry dig om är om du har ett konto där eller inte. Ett konto är nämligen nödvändigt för att kunna streama Roma – Chelsea på mobil eller dator.

Det räcker tyvärr inte bara med att skapa ett konto. Att streama Roma – Chelsea är inte , utan kräver att du har köpt ett abonnemang, eller en PPV (Pay per view).

Ett abonnemang inne hos Viaplay kommer ge dig tillgång till allt som streamingsidan har att erbjuda dig. Vilket ger dig tillgång till allt från bl.a. Champions League, Premier League och La Liga.

Om du inte vill få tillgång till allt, utan nöjer dig med att kunna strema Roma – Chelsea live. Då kan du istället välja att köpa en matchbiljett (PPV). Då kommer du endast få tillgång till den match som du allra helst vill se.

Det finns inga andra sajter som erbjuder dig att se Champions League i Sverige. Viaplay har nämligen köpt upp sändningarna, och har i sin tur ensamrätt att sända matcher i Champions League inom våra svenska gränser.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto
  • Köp abonnemang eller PPV
  • Gå till alla live streams
  • Börja streama Roma – Chelsea i CL

se champions league match

Följ matchen via live scores

Om du inte tycker det är värt att lägga pengar på att sända AS Roma – Chelsea via live stream, men ändå vill följa händelser från matchen.

Då rekommenderar vi dig till bet365. Där kommer de att ha uppdateringar om allt som händer i matchen. Du kan då via en fotbollsplan se vilket lag som anfaller eller försvare. Du blir även live uppdatering kring frisparkar, hörnor, eller andra saker som händer på planen.

Självklart så hjälper de dig även med att följa live resultat för alla matcher i Champions League. Då kan då följa vilka resultat som är aktuella för den match som du vill följa på nätet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar