Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 jun, 2017

Lyon – PSG: Live stream på Champions League finalen

Ikväll spelas damernas final i Champions League, de två lagen som tagit sig hela vägen är Lyon och PSG. Är du intresserad av att följa matchen är det enklast via live stream eller på tv-kanalen Eurosport. Lyon vann Champions League senast 2016 vilket var lagets tredje Champions League-titel. Det finns många bra sidor med fotboll streams och vi hjälper dig att hitta rätt.

PSG är ett lag som fått mycket uppmärksamhet de senaste åren. 2015 tog sig laget hela vägen till Champions League final men förlorade då tyvärr. Även om PSGs damer utvecklats mycket på kort tid är Lyon ett av de mest etablerade damlagen i världen. Det blir med andra ord svårt att för PSG att ta hem titeln.

Champions League live stream Lyon

Live stream på Champions League finalen för damer

Följ Champions League finalen för damer via live stream. Det är enkelt att komma igång och det som krävs är ett konto på Eurosport Player. Har du Eurosport på teven går det lika bra att följa finalen där. En live stream kan du ta med dig överallt, bara du har en internetuppkoppling. Det går att live streama CL-finalen på din dator, mobil eller surfplatta.

Matchen börjar klockan 20:45 ikväll mellan två lag som givetvis kommer göra allt för att vinna. De flesta experter och spelbolag är överens om att Lyon är storfavoriter i mötet. PSG har egentligen inga förväntningar på sig men lär vara oerhört revanschssugna efter förlusten i finalen 2015.

Herrarnas Champions League final spelas till helgen och då mellan Real Madrid – Juventus. En match som är ett av Europas mest sedda sportevent. För att streama matcher i herrarnas Champions League krävs det ett konto hos viaplay. Det går fort att skaffa och innebär att du alltid slipper reklam och får se fotboll i högsta kvalitet.

Lyon Champions League final live stream

Betting på CL-finalen

Det är precis som att betta på vilken annan fotbollsmatch som helst. Kanske är det första gången som man är intresserad av att spela på damfotboll. Det är ingen skillnad och allt fungerar på samma sätt som med herrarna. Oddsen på att Lyon vinner Champions League är 1.36 och oddset på att PSG vinner är 7.50.

Oddsen är hämtade från bet365. Ett tips är att spela på bäst odds online genom att jämföra sidor med de bästa oddsen. Fördelen med bet365 är att de ofta har väldigt bra odds jämfört med sina konkurrenter. Dessutom är det ett av världens största spelbolag så man kan alltid känna sig tygg när man spelar hos bet365.

  • Vårt speltips: Över 2.5 mål i matchen
  • Odds: 1.80
  • Spelbolag: bet365

Lyon är det bättre laget men ett det låga oddset på att de vinner känns inte riktigt spelvärt. Däremot känns oddset 1.80 på 2.5 mål i matchen väldigt spelvärt. Lyon är ett offensivt lag och kommer med all säkerhet gå för att få kommando tidigt i matchen. Samma gäller för PSG. Så räkna med ett slutresultat liknande 3-1.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar