Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 mar, 2018

Kvartsfinaler i Champions League lottade – Se resultat

Det är återigen dags för lagen att delas in i olika finalmatcher i Champions League. Efter att alla lagen nu är klara, så kan UEFA anordna en lottning för framtiden.

Här nedan kan du följa det resultat som gett oss resultatet från lottningen. Du kan se alla kommande finalmatcher här nedanför.

Kvartsfinaler i Champions League – efter lottning

Här samlar vi alla matcher som finnas att vänta i Champions League. Se själv hur lagen är indelade, och vilket lag som du hejar kommer att spela mot.

  • FC Barcelona – Roma
  • Sevilla – Bayern Munchen
  • Juventus – Real Madrid
  • Liverpool – Manchester City

Det är inte några dåliga matcher som väntas i Champions League 2018. Om du redan nu har på känn vilka som kommer stå som vinnare i Champions League 2018 så kan du betta inne hos en oddssajt. Där kan du vinna pengar på din expertis.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar