Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 nov, 2018

Streama Juventus – Manchester United: Se matchen via live stream

Är du intresserad av att titta på Juventus – Manchester United live? Då är det här du ska kolla. Läs om hur du gör för att se din live stream online.

Streama Juventus – Manchester United

Champions League-gruppspelet har vänt, och nu är det Manchester Uniteds tur att gästa Turin. Cristiano Ronaldo och hans Juventus välkomnar Manchester United till sin nya hemmaplan, Allianz Stadium. Pressen ligger på bortalaget, som står på 4 poäng att jämföra med Juventus 9 poäng av 9 möjliga. Vill du streama Juventus – Manchester United är det denna artikel du ska läsa.

Sättet för att se Juventus – Manchester United live är det enda du måste ha ett konto på Viaplay. Där kan du titta på matchen på nätet, direkt men om du föredrar genom att spola tillbaka, titta i efterhand eller pausa hur som helst.

Du kan titta på din Juve – Man United live stream från vilken plattform du helst önskar – mobil, dator, surfplatta, TV med mera. För dig som vill se matchen är valalternativen hur många som helst. Du kan dessutom välja att streama Manchester City – Shakhtar Donetsk eller någon annan match från CL. På Viaplay går det möjligen att titta på alla matcher från Champions League.

  1. Gå in på Viaplay
  2. Skapa konto och välj sport-abonnemanget
  3. Titta på Juventus – Manchester United live!

Tippa på matchen

Om du istället vill tippa på matchen, finner du mycket bra odds på Bet365. Här är oddsen på matchen.

JUVE X MAN U Spela nu
1.61 3.90 6.50 Spela nu

Titta på Juventus – Manchester United på TV

Vill du titta på Juventus – Manchester United på TV? Den kanal som visar matchen är Viasat Sport Premium, och där kan du se matchen live. Champions League-studion startar redan 20:00 och sen sänds matchen från den nya avsparkstiden 21:00. Då kan du se Cristiano Ronaldo, Dybala och Pjanic mäta sig emot Pogba, Martial och Lukaku.

De som kommenterar matchen är förre FIFA-kommentatorn Henrik Strömblad och fotbollslegendaren tillika göteborgaren Glenn Strömberg.

Står du utan Viasat Sport Premium? Oroa dig inte, det går trots det att se matchen på TV. Du kan koppla din live stream till TV från dator, surfplatta eller mobil. Det är möjligt om du har en HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV.

Inför matchen

José Mourinho har haft en tuff start på säsongen, och hans jobbsituation är ett ständigt diskussionsämne. United har nu två raka segrar men för att Mourinho ska få lite mer andrum krävs det att ”The Red Devils” fortsätter att göra bra resultat.

Juventus har som vanligt inlett Serie A mycket bra, och står på fantastiska 31 poäng av 33 möjliga. Det första och enda poängtappet hittills kom mot Genoa häromveckan. Crisitano Ronaldo har efter en trög start börjat göra många mål, men mot United senast blev det inga mål för portugisen. Då var det lagkamraten Paulo Dybala som gjorde matchens enda mål.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar