Jürgen Klopp och Lionel Messi.
NYHETER

Jürgen Klopp hyllar Lionel Messi inför kvällens Champions League-semifinal.

Jürgen Klopps Liverpool ställs ikväll mot Ernesto Valverdes Barcelona. Eller ska vi kanske säga Lionel Messis Barcelona? Hur som helst medger Klopp att han tycker Messi är den bäste fotbollsspelaren genom alla tider.

Liverpool vill kvalificera sig för sin andra raka Champions League-final, och drömmer om att denna gång vinna titeln. Skulle det hända blir det klubbens första Champions League-titel sedan 2005, då man stod för den omtalade, fantastiska vändningen mot Milan (underläge 0-3 i halvtid).

Men för att ta sig till finalen måste Liverpool först slå ut Barcelona i semifinalen. Och för att slå ut Barcelona, måste man se till att stoppa Lionel Messi. Det kan bli svårt, och för att titta hur det går kan ni här se hur ni gör för att streama Barcelona - Liverpool live.

När Jürgen Klopp på presskonferensen inför matchen får frågan om vem den bäste spelaren enligt tiderna är, svarar han just Messi.

– För mig är Messi, av de spelare jag har sett, nummer 1. 100 procent. Det är min åsikt. Cristiano Ronaldo är också där uppe, givetvis. Resten av alla andra spelare, där får vi se vad de kan åstadkomma framöver, säger Jürgen Klopp.

– Jag har tränat några riktigt bra spelare, men de har inte avslutat sina karriärer så de har fortfarande tid att utvecklas, lägger han till.

Klopp berättar sedan vem hans far brukade hålla som världens bäste någonsin.

– Min pappa sa alltid att den bäste någonsin är Pelé. Jag såg aldrig Pelé live, jag är för ung för det.

– Men det finns många bra spelare där ute, va? Hur som helst är det min ranking; Lionel är för mig den bäste.

Jürgen Klopp konstaterade under presskonferensen även att Lionel Messi inför säsongen sa att han vill vinna Champions League, vilket Klopp lite skämtsamt sa känns som ett hot. Vidare sa Klopp att Barcelona även har tio andra värlsklasspelare som de måste hålla koll på.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se