Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 31 maj, 2017

Inför Champions League final 2017 – Skador & startelvor

Som du kanske redan känner till så är det stort tryck på Champions League just nu. Anledningen till det är att finalen mellan Juventus – Real Madrid kommer att spelas i helgen.

Datum för finalen i Champions League är den 2 juni, och tiden är i vanlig ordning 20:45. Här kommer vi att kolla till lagen inför matchen, och se hur trupperna mår så här tätt inpå finalmatchen.

Det finns mycket information att hämta om det heta möte som kommer att utse vilket som blir världens bästa fotbollslag. Se till att du har så mycket kött på benen som möjligt inför Champions League finalen 2017.

Troliga startelvor & skador

Dessa två lag är som vanligt fulla med världsstjärnor. Både Juventus och Real Madrid är två lag som tillhör de rikaste fotbollslagen i världen. Därför är det inte speciellt konstigt att många världsnamn med i deras trupper.

Det finns inga avstängningar som hotar något av lagen. Däremot så finns det skador som hotar truppen i Real Madrid. Självklart så vill de ha med Gareth Bale i sin offensiv, men just nu har han känningar i vaden som inte vill släppa.

Det är däremot inte helt klart att han kommer vara borta under finalmatchen mot Juventus. Ännu har laget förhoppningar om att Bale ska bli klar för spel.

I Juventus finns det skador, men inget som hotar den troliga startelvan som de kommer att spela med.

Här nedanför kommer vi att rada upp de spelare som vi tror kommer att ställa upp på planen under Champions League finalen på lördag.

Real Madrids trupp

Målvakt:

K. Navas

Backlinje:

Verane, Pepe, S. Ramos, Marcelo

Mittfält:

L. Modric, Casemiro, T. Kroos

Anfallare:

C. Ronaldo, K. Benzema, Isco

Juventus trupp

Målvakt:

K. Navas

Backlinje:

A. Barzagli, L. Bonucci, G. Chellini, A. Sandro

Mittfält:

M. Pjanic, C. Marchiso, Dani Alves, P. Dybala, M. Mandzukic

Anfallare:

G. Higuain

Spela på matchen

Finns det någon match i världen som du bör betta på så är det Champions League finalen mellan Juventus och Real Madrid. Det kommer vara ett massivt intresse både i Sverige och övriga Europa.

Det innebär att det är många som kommer att vilja streama Champions League live när matchen spelas.

Det innebär även att det är många som kommer att vilja betta på fotbollen som spelas. Genom att använda dig av odds så kan du höja spänningen i den match som kanske betyder mest av alla.

Det kan därför vara bra att hitta till den sida med bäst odds, eller till den sida med bäst bonus inför finalen.

Det hjälper självklart vi dig med här. Här jämför vi och rekommenderar sidor för dina odds. Ta gärna hjälp av oss innan matchstarten den 2 juni, kl. 20:45.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar