Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 mar, 2010

Entusiasm blir nyckeln

Fiorentina har fortfarande fina chanser att nå kvartsfinalen i Champions League. Italienarna höll länge 1-1 borta mot Bayern München, men ett offside-mål från Miroslav Klose gav Bayern fördel inför returen.

Hur det än går i Florens ikväll har Fiorentina gjort en mycket bra turnering. Tränare Cesare Prandelli är nöjd men inte mätt.

– Vi måste njuta av att ha nått så här långt och göra det bästa vi kan för att skriva historia i klubben. Vi har en stor chans och får inte tänka för mycket på vår fysiska och mentala status, säger Prandelli inför kvällens match på Artemio Franchi.

– Vi är positiva eftersom vi gjorde en bra match mot Juventus i lördags och vi bevisade att vi kunde ge Bayern problem i den första matchen. Vi vet att vi möter ett av de starkaste lagen i Europa och måste lösa matchen bra. Vi behöver inte skynda för att göra mål eftersom Bayern är starka, vi får inte ge dem utrymme. Vi har släppt in för mycket mål och det måste sluta. Entusiasm kommer att vara nyckeln till att göra en fantastisk insats.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar