Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 apr, 2011

Du måste tro att du kan vinna

Chelsea ser ut att bli titellösa den här säsongen. Efter förlusten hemma mot Manchester United i den första kvartsfinalen ska det till en fläckfri insats i returen för att Carlo Ancelottis dröm om Champions League-titeln ska hållas vid liv.

– Spelarna måste verkligen tro på att vi kan vinna där. För att vinna där måste vi göra en 100-procentig insats. Och inte bara 100 procent, du måste visa personlighet, mod och du måste kontrollera matchen, säger Ancelotti inför morgondagens match.

Chelsea vann matchen på Old Trafford i ligan vid samma tillfälle ifjol – en seger som var direkt titelavgörande. Den här gången är det ett helt annat lag som ska försöka skrälla.

– Alla försöker att lösa problemen individuellt. Det är självklart bättre att försöka vara fokuserade och jobba mer tillsammans, sa en besviken Ancelotti efter 1-0-segern mot Wigan i helgen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar