Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 nov, 2017

Streama Dortmund – Tottenham: Live från CL

Denna vecka så är det äntligen dags för matcher i Champions League. En match som sticker ut från mängden under den 21/11 är kampen mellan Borussia Dortmund och Tottenham Hotspur.

Med tanke på förutsättningarna så kommer vi här hjälpa dig med att streama Dortmund – Tottenham online. Vi känner till att det är många i Sverige som kommer vilja se matchen live. Därför hjälper vi självklart dig att hitta en live stream inför matchen.

Alla som söker efter en Dortmund – Tottenham stream från Champions League behöver inte leta längre. Här nedanför kommer vi att visa både vart, och hur du kan börja streama matcher i Champions League.

  • Avspark: Den 21/11, kl. 20:45
  • Arena: Signal Iduna Park
  • Visas hos: Viaplay
  • Live score & odds: bet365
  • TV: TV6

Kolla på matcher i Champions League via streaming

När det kommer till att få tillgång till matcher från Champions League så är det inget som är speceillt svårt. Det som du bör veta är bara vart du kan streama Borussia Dortmund – Tottenham. Sedan gäller det att du känner till hur du kan låsa upp live streams på den sida som sänder matcherna.

När det kommer till Champions League så finns det en välkänd streamsida som har rättigheterna att sända Dortmund – Tottenham. Det är Viaplay som har köpt upp rättigheterna till Champions League. Det innebär i en förlängning att det är endast där du kan ta del av matcher i Champions League på ett lagligt vis.

Dessa rättigheter kostar Viaplay ganska mycket pengar, vilket innebär att de inte kan erbjuda sina medlemmar att streama Dortmund – Tottenham . Istället för live streaming så erbjuder Viaplay dig att köpa ett abonnemang, eller premium. Detta kommer låta dig få tillgång till alla Champions League streams.

Utöver det så kommer Viaplay även erbjuda fotboll från andra stora ligor i Europa. Där kommer man duka upp med live streams från även La Liga och Premier League. Det är med andra ord väldigt bra av dig att kosta på dig ett abonnemang hos Viaplay om du gillar toppfotboll i Europa.

Här nedanför så kommer vi att hjälpa dig steg för steg för att komma vidare till Viaplay och bli medlem. Detta för att sedan kunna se Dortmund – Tottanham live stream, och massor av annan fotboll från Viaplay. Ta gärna hjälp av våra tips, och börja streama matcher redan idag!

  • Ta dig vidare till Viaplay
  • Skapa ditt konto
  • Köp matchen via PPV eller med premium
  • Börja streama Dortmund – Tottenham

dortmund vs tottenham

Se på TV

Matchen mellan Borussia Dortmund och Tottanham Hotspur är även möjlig att se via TV. Det innebär att du som är intresserad av att streama matchen även kan se kampen på TV.

Till glädje för alla de som vill kunna se Dortmund – Tottanham på TV, så kommer matchen att sändas på en kanal som de allra flesta har i sitt kanalutbud.

Matchen mellan Dortmund – Tottenham kommer att sändas på TV6. Där kommer de att ladda upp med ett försnack drygt en timme innan matchstart.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar