Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 feb, 2013

Det här blir ingen 0-0-match

Sportals omröstning om vilket lag som tar sig vidare till kvartsfinalen ikväll är så jämn den nästan kan bli – 51 procent tror på United medan 49 procent ser Real Madrid som segrar efter dubbelmötet. 

– José sammanfattade det väldigt bra att det är den här matchen alla gått och väntat på. Det är en fantastisk utmaning för oss. Det kommer att bli en underbar match mellan två lag som står för det absolut bästa, säger Ferguson. 

– Vi har en bra chans den här säsongen, den giftigaste utmaningen är ikväll och vi måste ta oss igenom den prövningen om vi vill vinna turneringen. Manchester United kommer alltid med avsikten att vinna och göra mål vilket ibland kan leda till kaos. Vi måste balansera oss med ansvar och säkerställa att vi inte lämnar dörren öppen. Det kommer inte att bli någon 0-0-match.

Paul Scholes är den enda spelaren som inte reser med till den spanska huvudstaden efter att Phil Jones, Ashley Young och Jonny Evans skakat av sig sina skador. 

Real Madrid har vunnit åtta av sina nio senaste Europamatcher på hemmaplan. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1690 Artiklar