Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 25 apr, 2013

Det blir väldigt svårt att nå finalen

Real Madrid var visserligen med i matchen till paus på Iduna Park i Dortmund igår kväll men det handlade mer om Mats Hummels blunder i slutet av den första halvleken än om spanjorernas egna prestationer. 

Dortmund-spelarna var bättre på allt och kunde springa ifrån till 4-1 i den andra halvleken efter ytterligare tre mål av den polska forwarden Robet Lewandowski. 

José Mourinho var givetvis besviken efter storförlusten och ser det nu som en smärre omöjlighet att nå finalen i London. 

– Jag tycker att Dortmund var det klart bättre laget. De var starkare än oss i varje enskild duell på planen. De var aggressivare både fysiskt och mentalt och de förtjänade det här, säger Mourinho. 

– Hur vi gick från 1-1 till 1-4? Jag vet inte riktigt. Allt hände väldigt snabbt och det var i målet längst ifrån mig så jag såg inte riktigt. Men det såg ut som att vi tappade bollen lätt och att vi inte kunde hantera deras omställningar. 

Nu behöver Real Madrid ett mirakel för att vända det här om en vecka i Madrid. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar