Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 okt, 2011

Det är dags att visa vår bästa sida

Villareal har inte haft det lätt i inledningen av både Champions League och La Liga. Med bara en vinst på sju matcher i den inhemska serien ligger laget på 13 plats och i Grupp A i Champions League har inte laget tagit en enda poäng.

Nu är det tänkt att Villareal ska vända på steken, men det är lättare sagt än gjort eftersom Manchester City står på tur.
– Ibland när man spelar mot en svår motståndare som Manchester City så kommer alla de rätta elementen fram.

– Vi måste visa oss bättre än vad vi har gjort hittills på säsongen. Vi måste hitta vårt självförtroende igen och visa att vi är värda att vara med här.

Helgen 0-0 match mot Getafe kanske inte var resultatet som visade att Villareal är på rätt spår igen. Men enligt Garrido så fanns det mycket i den matchen som laget kan ta med sig till matchen mot Manchester City.
– Jag vill se att mina spelare tar mera initiativ. Då kan vi visa vår klass och den kvalité som vi besitter, säger Garrido.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1566 Artiklar