Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 mar, 2011

De kommer att slå till på kontring

Att Manchester United ska ta sig till kvartsfinal i Champions League efter 0-0 på Stade Vélodrome är det inte många som betvivlar. Sior Alex Ferguson är dock medveten om att en seger inte kommer lätt.

– Vi möter ett väldigt erfaret och starkt Marseille. Det är ett väldigt bra lag. Jag har sett dem vid två tillfällen på bortaplan, mot Monaco och Rennes, och de har visat sina kvaliteter. Det är dem vi möter ikväll och vi måste spela bra, säger Ferguson inför matchen.

– Matcher i Europa är alltid nerviga men det är härligt att vara lite orolig inför de stora mötena. Det blir inte annorlunda ikväll. Det blir en mycket tuff match.

Ferguson förväntar sig ett ganska defensivt Marseille i kvällens match.

– Jag är ganska säker på att de kommer att slå till på kontring. Men Europaspel mitt i veckan på Old Trafford genererar alltid en fantastisk atmosfär och det kommer att hjälpa oss. Vi kommer att få det resultat vi vill ha.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar