Betsson tävling i Champions League!
NYHETER

Gå med i Betssons tävling om att vinna 100 000 kronor! 

Vinn 100 000 kronor!

Denna kampanj är öppen för alla, och allt du behöver är ett spelkonto på Betsson. Att delta i själva tävlingen kostar ingenting, trots att du som får alla rätt (upp till 8 frågor) får 100 000 kronor i kontanter! Även med 5, 6, eller 7 rätt så drar du in gratisspel i olika summor.

  1. Skapa ett konto på Betsson
  2. Gå till kampanjer
  3. Tryck på "Vinn 100 000 kr på Champions League"
  4. Lycka till!

Så, vad är det då för frågor? Jo, inför att vi får se varje Champions League-omgång väljer Betsson ut upp till åtta frågor, med 4-5 svarsalternativ vardera. Frågorna handlar om Champions League-matcherna för den omgången, och går alltså ut på att gissa utgången av olika matcher.

Nedan kan ni se priserna:

  • 8 rätt: 100 000 kr i kontanter
  • 7 rätt: 1 000 kr gratisspel
  • 6 rätt: 500 kr gratisspel
  • 5 rätt: 100 kr gratisspel

För att vara med och delta behöver du som sagt bara skaffa ett konto på Betsson, och sedan skicka in dina svar. Om du vill kan du naturligtvis även sätta in pengar att spela för, och satsa på något vanligt odds till matcherna också.

Hur som helst, i omgången som spelas 5-6 mars har Betsson bland annat valt följande frågor:

”Hur många hemmalag vinner matchen?”

”I vilken match sker det snabbaste målet (matchminut)?”

”Hur många matcher slutar lika?”

Skapa ditt konto, gå med i tävlingen, tänk igenom dina svar noga och lycka till! Vinner du inte kan du alltid försöka igen nästa vecka! Och även om du inte lyckas pricka in alla rätt kanske du åtminstone får en del gratisspel.

Är du ute efter fler bonusar? Här kan du läsa om oddsbonusar på spel.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

100 % bonus upp till 1 000 kr

1. Betsson

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Upp till 1 000 kr extra

2. Nordicbet
1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

3. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

4. MrGreen

Regler & villkor

Spela utan konto & Swish

5. Hajper

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se