Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 sep, 2012

Champions League finns i Milans DNA

Milan har fått en usel start på säsongen efter att ha förlorat två av sina tre inledande ligamatcher. Det vill mittbacken Daniele Bonera ändra på. I kväll möter Milan Anderlecht i Champions League, något som Bonera tror kan bli en vändpunkt för laget.

– Champions League är en speciell tävling som är en del av vårt DNA – det här kan vara den match vi behöver just nu, säger han enligt Goal.com.

Bonera betonar också vikten av att spela ihop laget.

– Det här är en svår tid för oss alla och vi måste göra mer, med start med de mer erfarna spelarna. Jag tror att laget har rätt kvalitet och är konkurrenskraftiga nog att nå våra mål, vi måste bara bli en enhet efter alla förändringar i laget.

Kvällens hemmamatch borde också sporra laget ytterligare.

– Vi har inga problem med att spela på San Siro, det beror helt på matchen. Att spela hemma borde motivera oss ännu mer och jag tror inte det är arenan som fått oss att spela dåligt. Vi måste bevisa det för våra supportrar och visa att vi inte är rädda för någon, säger Bonera.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar