Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 okt, 2017

Benfica – Manchester United: Streama match i CL

Champions League forsätter att spelas under den 18:e oktober. En av de match som det kommer att bjudas på är Benfica mot Manchester United.

Här kommer vi snabbt hjälpa dig med att hitta en Benfica – Manchester United live stream. Detta för att du ska kunna streama matchen direkt på din mobil, dator eller surfplatta.

Förutom hjälp för att kunna streama Benfica – Manchester United så kommer vi även dela med oss av information vart matchen sänds på TV. Vi uppdaterar med andra ord med allt som är nödvändigt för att kunna se Benfina – Manchster United live från Champions League.

streama man united vs benfica

  • Avspark: Den 18/10, kl 20:45
  • Arena: Estadio da Luz
  • Streama hos: Viaplay
  • Live odds: bet365
  • TV: Viasat Sport Premium

Live stream till matchen

När det kommer till Champions League streams så finns det en större aktör som kan hjälpa dig. I Sverige så är det Viaplay som har rättigheter att sända matcher från turneringen.

Det är inne hos Viaplay som du bör ha ett konto om du vill kunna streama Benfica – Man United den 18/10.

Att kolla på fotboll från Champions League är något som många svenskar gillar att göra. Trots att vi inte har ett svenskt lag, så finns det intresse av att se matcher där världens bästa fotbollslag gör upp.

För att streama Benfica – Manchester United hos Viaplay så behöver du som tidigare nämnt ett konto. Det är helt att skapa ett konto, men det är dessvärre inte att få tillgång till alla de matcher som sänds från Champions League.

För att tillgå Champions League streams så behöver du nämligen ha ett premium hos Viaplay. Detta premium kommer att kosta dig en summa per månad. Sedan kommer du att få tillgång till alla matcher i Champions League. All fotboll från Premer League och andra heta ligor i Europa.

Viaplay är helt klart en tjänst som vi rekommenderar för dig som vill kunna streama fotboll helt utan problem. Deras fullt utvecklade sida sänder nämligen ut sina matcher med riktigt bra kvalité och i HD.

Här nere har vi de steg som du behöver gå genom innan du börjar streama Champions League matcher online.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto
  • Uppgradera till premium
  • Gå till Viaplays live streams
  • Streama Benfica – Man United

benfica streaming

United är favoriter

Det är många fans i Sverige som håller på Manchester United. Därför är det säkert många som både tror och hoppas på att laget från England kommer ta tre poäng i matchen mot Benfica.

För visst verkar det som Manchester United skulle kunna bärga hem segern mot Benfica. I dagens läge har Manchester United visat upp en fin form i Premier League, och toppar nu tabellen efter Manchester City.

Benfica har även de imponerat i början av säsongen, men då i en liga som inte alls har samla kvalité i Champions League.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1239 Artiklar