Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 okt, 2017

Streama Bayern Munchen – RB Leipzig: Live med tysk fotboll

I veckan så möttes RB Leipzig och Bayern Munchen varandra i den tyska cupen. Nu är det återigen dags för lagen att spela mot varandra. Nu i Bundesliga!

Vi kommer här att hjälpa med att streama Bayern Munchen – Leipzig online. Vi känner till att det finns ett intresse i Sverige att se matcher från Bundesliga. Inte minst när Emil Forsbergs Leipzig ska spela mot Bayern Munchen.

Vi hjälper dig att hitta en sajt som på sätt och vis kan erbjuda dig att streama Bundesliga online.

  • Avspark: Den 28/10, kl 18:30
  • Arena: Allianz Arena
  • Visas hos: bet365

lewandowski firar mål

Se matchen live

Det bästa som du kan göra för att se Bundeliga på din dator eller mobil är att följa våra tips. De kommer snabbt ta dig till en sida som inte bara erbjuder streams från Bundesliga, utan även från andra stora ligor i Europa.

Matchen mellan Bayern Munchen – RB Leipzig kan du streama inne hos bet365. Där erbjuder de live streams till alla de aktiva spelare som har spelat på odds den senaste tiden, eller har minst 50 kronor på sitt spelkonto.

Har du ännu inget spelkonto inne hos bet365 så är det inga problem. Du kan enkelt, snabbt och smidigt skapa ett för att sedan kunna se Bayern Munchen – Leipzig via live stream online.

Det är inte bara Bundesliga som du kan streama med hjälp av bet365. Det kommer finnas mer fotboll och sport för dig som vill kolla online.

Utöver Bundesliga i Tyskland så kommer det finnas andra matcher i t.ex. Serie A, La Liga eller Ligue 1 som du kan streama med bet365. Läs här nedanför om hur du ska göra för att få tillgång till live streams. Det är bara några få punkter du behöver gå genom innan du är redo.

  • Gå vidare till bet365
  • Skapa konto
  • Spela på odds & gör insättning
  • Börja streama B. Munchen – Leipzig

tyska ligan

Nivån i Bundesliga höjs

Att följa med fotbollen i Bundesliga är roligt. Speciellt på senare tid då de tyska fotbollsklubbar lyckas hålla kvar sina spelare i en större utsträckning. Det ger hela Bundesliga en en högre nivå när det kommer till spelet.

Dessutom är den tyska publiken otroligt bra i jämförelse med andra ligor på ungefär samma nivå. Att ha en bra publik i ligan är viktigt för dels ekonomi, men även att skapa sjysta inrámningar till de matcher som spelats.

I Sverige kan vi tycka oss se ett högre intresse för Bundesliga idag i jämförelse med andra tidigare säsonger.

Det är att fler som väljer att streama Bundesliga live & online. Det har även varit en positiv kurva när det kommer till fotbollsresor som svenskar bokar.

En del påstår att några av de bästa fotbollsresorna i världen är till tyska destinationer. Då är Munchen eller Dortmund två städer som oftast är heta att diskutera.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar