Streama Bayern Munchen – Dortmund: Se live stream & TV

Det är mycket som är intressant i tysk fotboll. Allra mest intressant är kanske matchen mellan Bayern Munchen – Borussia Dortmund. Lördagen den 6 mars är det dags för match. Vi visar hur du kan se Bayern Munchen – Dortmund stream online.

Det är många som vill följa matcherna som spelas i Bundesliga 2021. Därför uppdaterar vi ofta när det är stormatcher matcher som spelas i Tyskland. Mötet mellan Bayern Munchen – Dortmund kallas för Der Klassisker. Ett svar på La Ligas El Clasico.

Missa inte matchen – se hur du kan titta på Bundesliga online. Det skänker dig massor av spänning och bra fotboll under en hel säsong.

Vad: Bayern Munchen – Dortmund, Bundesliga
Live stream: > Se Bayern Munchen – Dortmund hos bet365
Avspark Den 6/3, kl. 18:30
Vart: Allianz Arena
TV-kanal: Viasat Premium
Speltips: Matchen slutar oavgjort (4.40 hos Unibet)

Bayern Munchen – Dortmund stream

Det finns olika alternativ för dig som vill se Bayern Munchen – Dortmund den 6/3, kl. 18:30. Ett av alternativen är Bet365. Det är en sida som låter dig se fotboll gratis – om du väljer att spela på odds inför matcherna.

Det är perfekt för dig som både vill spela – och streama Bayern Munchen – Dortmund. Det är idag många i Sverige som väljer Bet365 för att kombinera både spel och live streaming på fotboll. Det ingår många matcher utöver de som spelas i tyska Bundesliga. Det finns även live streaming som låter dig bl.a. se Serie A och La Liga.

Det är inte svårt att skapa ett konto hos sidan. Det är helt gratis och registrera sig och du kan direkt sätta in pengar och spela för. Det är allt som krävs för att få tillgång till fotboll från stora ligor i Europa.

 1. Ta dig vidaret till Bet365
 2. Skapa ett konto
 3. Spela på odds
 4. Gå till live streaming
 5. Streama Bayern Munchen – Dortmund

Se matchen hos Viaplay

En annan sida som visar Bayern Munchen – Dortmund stream på nätet är Viaplay. Där kommer det inte vara gratis – utan kräver att du har ett konto med ett sportpaket. Det kommer kosta dig 449 kr i månaden. Där ingår även matcher från Premier League.

Hos Viaplay kommer du få hög kvalité på din sport stream. Det är alltid svenska kommenetatorer för de bästa matcherna. Dessutom har man möjlighet att streama i HD. Detta oavsett om du vill se fotboll i mobil, tv eller dator.

 1. Gå till Viaplay
 2. Bli medlem
 3. Köp sportpaket för 449 kr i månaden
 4. Se matcher i Bundesliga

Sänd på TV

Det kommer vara möjligt att se Bayern Munchen – Dortmund på TV. Det är inne hos Viasats sportkanaler som matchen kommer att sändas. Närmare bestämt så är det inne på Viasat Premium som vi kommer kunna titta på Bayern Munchen – Dortmund.

Detta är en TV-kanal som finns till för de som har ett TV-paket från Viasat. Det kan man oftast köpa som ett tillägg till det paket som du har just idag. Om du vill ha mer hjälp så bör du kontakta din leverantör som du använder. Där kommer de kunna hjälpa dig vidare.

 

 • TV-kanal: Viasat Premium
 • Sändningsstart: Cirka 30 min innan avspark
 • Svenska kommentatorer: Ja
 • HD: Ja
Stryktipset – 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 22 maj (22/5): Tips, förslag & analys
Stryktipset avgörs på söndagen denna helg! Denna vecka ryms hela den avslutande omgången från Premier League samt två matcher från Allsvenskan och en från Serie A …
20 maj, 2022 | Emil Sandberg
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad – ingen Zlatan
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad - ingen Zlatan
Zlatan Ibrahimovic står över på grund av skadeproblem. Däremot finns bland annat Gabriel Gudmundsson och Hjalmar Ekdal med.
18 maj, 2022 | Emil Sandberg
Streama Eintracht Frankfurt – Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Streama Eintracht Frankfurt - Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Finalen i Europa League spelas mellan Eintracht Frankfurt och Rangers. Rätt så öppet möte. Se hur du streamar kampen online eller ser den på en TV kanal.
16 maj, 2022 | Katten Jansson