Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 sep, 2017

Schalke – Bayern Munchen: Live stream & live

I Bundesliga så hittar vi ett stort publikmöte mellan två klassiska fotbollslag i Bundesliga. De lag som kommer att ställas mot varandra är Schalke 04 – Bayern Munchen.

Som du kanske redan visste så är finns det att streama Bundesliga. Vilket innebär att din Schalke – Bayern Munchen stream finns att starta .

För att kunna hitta till en sida som sänder ut live streams från Bundesliga, så kommer vi att hjälpa dig. Där kommer du att kunna hitta massor av fotboll från Tyskland, men även från andra delar i världen.

spelare i startelva bayern munich schalke

  • Avsaprk: Den 19/9, kl. 20:30
  • Arena: Veltins-Arena
  • Visas hos: bet365

Streama Schalke 04 – Bayern Munchen

Det enda som du egentligen behöver göra innan du startar din Schalke – Bayern Munchen live stream. Det är att du skapar ett spelkonto inne hos bet365. Inne hos deras kombinerade odds- och streamsida så kommer de att erbjuda dig att se sport live.

Bland deras utbud av sport så hittar du bl.a. fotboll från Bundesliga, Serie A och La Liga. Det är ett utbud som många i Sverige blir förvånade över. Det är inte vara dag som man erbjuds att streama fotboll både och live på nätet.

Det är absolut inte olagligt att streama Bundesliga inne hos bet365. Bet365 innehar alla rättigheter som krävs för att kunna visa matcher som t.ex. Schalke 04 vs Bayern Munchen.

Det är dock viktigt att du noterar en liten detalj innan du börjar streama sport hos bet365. Det är nämligen att du måste sätta in pengar innan du börjar med att sända sport. Ett konto som du skapar nu kommer inte ha möjligheten streama live från alla events som erbjuds.

Ser du till att ha minst 50 kr på ditt spelkonto så kommer du att låsa upp alla live streams. Där är självklart matchen Schalke – Bayern Munchen inkluderad. De pengar som du satt in kommer inte att försvinna när du starta din livesändning. Istället kommer du att kunna använda dessa pengar på att spela på odds.

Kolla in vår lista med punkter som du bör gå genom för att kunna streama Schalke 04 – Bayern Munchen på nätet.

  • Ta dig till bet365
  • Skapa ett nytt konto
  • Starta din Schalke – Bayern Munchen stream

bundesliga match

Tysk fotboll bara växer

Vi tycker oss se ett ökat intresse för den tyska Bundesliga både i Sverige och i övriga Europa. Det har blivit allt mer populärt att se matcher och fotboll från ligan på senare år.

Vi tror att det kan vara mycket tack vare den levande publiken som finns i Tyskland. Bundesliga räknas till en av de ligor som har bäst publiksnitt och bästa fansen i Europa. Trots att den tyska publiken använder då och då av bengaliska eldar & pyroteknik i fotboll så anses de tyska fansen vara riktigt välmående.

Vi har även sett en stigning gällande fotbollsresor i Europa som går till Tyskland. Då är Bayern Munchen, Schalke 04 och Borussia Dortmund några av de lag som flest åker till Tyskland för att se.

I Tyskland är fotboll helt klart den största sporten, likt som många andra länder i Europa. Vi tror inte att intresset över Bundesliga vill minska, utan snarare tvärtom.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar