Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 mar, 2010

Han är från en annan planet

Bayern München fick med sig 2-1 från Allianz Arena i det första mötet efter ett mycket ifrågasatt domslut. Miroslav Klose var uppenbart offside när han nickade in segermålet sent.

Nu ska Fiorentina försöka att vända matchen på hemmaplan. Sebastian Frey är nöjd med vad Fiorentina uppnått men tar gärna laget till nästa omgång.

– Bayern har fantastiska kvaliteter individuellt, men vi är ett jättebra lag. Vi visade som lag att vi kan vara bäst i vissa situationer även om vi är underlägsna. Vi har gjort det förr och ska göra det igen, den här gången mot Bayern, säger Frey till Uefa.com.

– Vi fick smaka på Champions League förra året och vi har redan uppnått mycket genom att ha kommit så här långt. Men vi skulle inte ha något emot att ta oss till nästa omgång.

Frey om de värsta motståndarna:

– Bayern har fantastiska spelare som Robben, men jag måste säga Ribery också. Han är från en annan planet och vi måste alltid vara på vår vakt med honom.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar