Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 dec, 2012

Finns ingen större klubb än Bayern München

Thomas Müller har gjort 170 matcher för Bayern München sedan han debuterade för den tyska storklubben i augusti 2008. Han har vunnit ligan, cupen och nått två Champions League-finaler. 

– Det finns ingen klubb där ute som egentligen är ett steg uppåt från Bayern München. Som mest kan du gå till en klubb som spelar på samma nivå, säger mittfältaren till Spox

– När du spelar för Bayern München och är en viktig del av laget så finns det ingen bättre klubb där ute. Förutsättningarna här är extremt bra. Vi slåss om titlar i Europa, är ett topplag hemma i Tyskland och jag trivs otroligt bra här. Ingenting kommer att få mig att lämna Bayern. 

23-åringen har gjort nio mål på 15 matcher i Bundesliga den här säsongen vilket ger honom en delad förstaplats i den interna skytteligan med nyförvärvet Mario Mandzukic. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar