Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 dec, 2011

Det går mig på nerverna

Lukas Podolski har lyckats väldigt bra i Köln. det tog honom till Bayern Munchen 2006, utan någon större framgång och köptes tillbaka 2009. Dessutom har han varit bofast i landslaget sedan 2004.

Nu höjs röster om att den Polenfödde anfallaren bara lyckas i Köln, vilket gör honom irriterad.

– Det irriterar mig att en del människor tror att jag enbart kan prestera i Köln och bara när jag bor i den här staden. Det går mig på nerverna. De påstår något som helt enkelt inte stämmer. Jag kan även må bra och prestera mitt allra bästa i andra miljöer, sa han till Bild.

Men 26-åringen sticker inte under stolen med att han trivs i Köln och skulle han lämna klubben skulle det vara för att spela i ett annat land.

– Att flytta till en annan klubb inom Bundesliga är något jag har svårt att föreställa mig. Om jag beslutar att lämna Köln kommer det vara för att flytta utomlands.

Sedan tidigare har Arsenal visat stort intresse för anfallaren.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar