Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 feb, 2011

Det är väldigt frustrerande

Mittfältaren Eljero Elia har fastnat i sin utveckling. 24-åringen har förtvivlat svårt att ta en ordinarie plats i Hamburger SV och börjar bli ordentligt frustrerad på sin situation i den tyska klubben.

– Uppenbarligen har jag inget större självförtroende. Det smärtar. Jag känner mig stark och skulle vilja visa fansen vad jag kan göra. Det är frustrerande, säger Elia till Voetbal International. 

– Jag har startat i åtta matcher och vi har vunnit sju av dem. Så dåligt kan jag inte ha gjort det. Jag vet inte vad jag har gjort för fel, ingen har förklarat det för mig. Jag vet att jag inte är en dålig spelare och jag är i bra fysisk form. Om jag spelar varje vecka så kommer jag att utvecklas. Ingen kan anklaga mig för att inte jobba tillräckligt hårt. 

Trots att Elia bara fått sporadiskt med speltid den här säsongen saknas inte beundrare. 

– Förra sommaren bjöd Juventus och Wolfsburg på mig och i vintras fanns intresse från fyra klubbar i Premier League. Hamburger SV lät mig inte lämna och jag bestämde mig för att stanna. Jag kommer att fortsätta arbeta hårt på träning varje dag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar