Speedy Bet Sverige - Spela på odds utan bettingkonto

7.6 /10

SpeedyBet

Få Ingen välkomstbonus hos SpeedyBet!

Snabb spelsida & Spela med Swish

exklusiv

Ingen välkomstbonus

Enkel registrering

Utan omsättningskrav

SpeedyBet Betyg
Totalt Betyg 7.6/10
Spelupplevelse 8/10
Bonusar & erbjudanden 7/10
Typer av bets 8/10
Variation av sport 7/10
Insättningar & uttag 10/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

Vad sägs om att spela hos en bettingsida som fokuserar på att ditt spelande ska vara så enkelt, och snabbt som möjligt? Inne hos Speedy bet så kommer du utan problem kunna spela på odds som vanligt. Enda skillnaden är att du inte behöver något spelkonto.

Vadå? Inget spelkonto? Tänker kanske du. Ja, inget spelkonto krävs för att spela inne hos Speedy bet. Istället så kan du gå direkt till sidan för att sätta in pengar. Det är när du gör en insättning som en profil kommer att skapas utifrån de uppgifter du har via din bank, eller betalningsmetod.

I vår recension så kan du läsa allt som är nödvändigt att känna till om Speedy bet innan du börjar spela på deras odds.

Bettingsida utan konto

Som tidigare nämnt så kommer inte ett skapande av ett spelkonto vara nödvändigt. Istället så går du snabbt in på Speedy bet. Där kommer du kunna trycka på en knapp med texten ”betta nu”.

När du trycker på denna knapp så kommer du direkt slussas vidare till där du gör en insättning. Du kan enkelt använda Trustly för att få pengar till din betting.

När du väl har gjort din insättning hos Speedy bet så kan du leta vilka odds som du vill spela på. Det är ingen annan sida som erbjuder dig att så snabbt kunna spela på odds. Vilket är perfekt för dig som inte vill slösa bort massor av tid med att registrera massor av överflödiga uppgifter kring dig själv.

Här nere ser du de få steg som krävs för att du ska börja spela på odds inne hos Speedy bet utan konto eller registrering.

  • Gå till Speedy bet
  • Sätt in pengar
  • Betta på odds

Vinster direkt på ditt konto – Skattefritt

Om, eller när du vinner pengar inne hos Speedy bet så kommer de direkt betala ut pengarna till ditt konto som du använde vid inästtningen.

Du kommer knappast behöva vänta länge innan Speedy bet betalar ut dina vinster. På deras hemsida så garanterar man en utbetalning inom 5 minuter. Vilket är mycket snabbare än många av de sidor som konkurrerrar med Speedy bet.

Du kan även räkna med att dina vinster är helt skattefria. Vilket innebär att de pengar som du vinner, kommer du även få in på ditt bankkonto. Vilket många kanske tror är en självklarhet. Men det är det inte.

Speedy bet är en bettingsida som är registrerad inom EU, vilket är anledningen bakom att dina vinster är helt skattefria. Det har även alla de licenser och godkännaden som krävs för att du ska känna dig trygg med bettingsidan.

Odds & bonusar?

Oddsen är det knappast något fel på inne hos Speedy bet. Där kan vi vid en snabb anblick se att de står upp mot många andra spelsidor online som erbjuder odds. Utan att ligga varken i toppen- eller bottenskiktet av bäst odds, så är de helt klart godkända.

Här kommer du även ha ett stort utbud av både sporter och ligor som är populära för alla svenska spelare. Det innebär att du hos Speedy bet kommer hitta odds inom fotboll, ishockey, tennis, handboll och mycket annat.

Deras odds kommer även vara från stora ligor och mästerskap runt om i Europa ocvh världen. Detta samtidigt som det finns massor av möjligheter att spela på betting inom SHL, Allsvenskan, eller andra ligor från Sverige.

En annan sak inne hos Speedy bet som var ganska unik utöver att du inte behöver något konto. Det var att du inte kunde använda dig av någon bonus. Detta pga att du inte kommer skapa ett konto. Men detta med bonusen har förändrats och numera kan Speedy bet erbjuda välkomstbonus.

Bonusen ligger på 100 % upp till 2 000 kronor. Omsättningskravet är 8 gånger pengarna på odds som ligger på minst 1.80.

Kundtjänst

Självklart så kommer Speedy kunna hjälpa dig med alla möjliga problem som du kan tänkas stöta på. Det är allt mer en självklarhet att bettingsidor online kommer med en support för att hjälpa sina kunder/medlemmar.

Kundsupporten som du får inne hos Speedy är det knappst något fel på, utan fungerar precis som inne hos flera andra spelsidor på nätet.

Du kan nå till Speedy bets kundtjänst med hjälp av mail, livechatt eller med hjälp av telefon. Du väljer helt enkelt vilket knep som passar dig allra bäst.

Betyg

Slutligen kommer vi till vårt betyg för sajten som vi skrivit recension om. När det kommer till att ge betyg till Speedy bet så kan vi vara generösa.

Vi gillar verkligen deras funktion att kunna spela utan att registrera något konto. Det gör det mycket enklare för dig som bara vill spela på odds. Inget annat.

Dessutom så slipper du massor av jobbiga mail, reklamutskick osv när du inte registrerar ett konto. Vilket gör det ännu mer problemlöst för dig att spela på odds hos Speedy bet!

Avslutningsvis kan vi tillägga att Speedy bet har svensk spellicens.

Jimmie Gustav Nyman

Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.