Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 jan, 2017

Virtuella sporter – Odds på fotbollsspel

Ibland räcker inte alla matcher inom fotbollen värld till för att du ska bli nöjd. I många fall så finns det inga intressanta matcher inom de stora europeiska ligorna. Då kan det vara bra att söka dig till virtuella sport att betta på.

En virtuell match i fotboll är ingen riktig match. Istället så skapar bet365 ett fotbollsspel som slumpmässigt kommer att spelas. Det gäller då för dig att tippa rätt vinnare, likt som när du spelar på odds inom vanlig fotboll.

Fotbollsspelet är helt slumpmässigt, och kommer inte påverkas av de människor som har bettat på matchen. Du kommer själv att kunna följa med i matchen med hjälp av detta fotbollsspel. Du kommer då att kunna följa resultatet spänt för att se vilket av lagen som vinner.

Vart spelar jag virtuell fotboll?

Om du vill ta del av dessa fotbollspel, och se till att tjäna lite pengar så finns det numer flera bettingsidor som erbjuder virtuella sporter. Med sporter så syftar vi på alla evenemang du kan spela på inom dessa sportspel online. Det innebär att du inte bara kommer att kunna spela på fotboll.

Tillsammans med fotboll så kommer du även kunna spela på virtuell greyhound, motorsport, cykel, tennis och trav.

Dessa sportspel tycker vi är roliga, men inte så roliga så att de ersätter odds på riktig fotboll och sport. Däremot fungerar det perfekt när du behöver snabb underhållning, och det är ett klent spelprogram i Europa.

Virtuella sporter finns att spela inne hos bet365. Där satsar de på ett bra utbud av sportspel, och kan erbjuda bra odds på sina events.

Spela virtuella sporter inne hos bet365!

Andra fotbollspel på nätet

Skulle du inte bara vilja följa matcher inom fotboll, så finns det även onlinespel med fotbollstema som du kan hitta. Dessa onlinespel finns inte inne hos bet365, eller någon annan bettingsida, utan finns spridda över nätet.

Du kan där med inte vinna några pengar när du spelar på dessa fotbollspel. Det innebär heller inte att du kommer förlora några pengar. Det finns roliga fotbollspel på nätet som vi rekommenderar, och du kan enkelt starta igång.

Ett fotbollspel online är verkligen något som vi tycker är roligt att fördriva tiden med. Speciellt för dig som älskar sporten.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar