Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 6 apr, 2017

Vinn VIP-biljetter till UFC galan i Stockholm

Är det en sport i Sverige som har fått stort uppsving på senare år så är det MMA. Sedan Alexander ”The Mauler” Gustafsson hamnade med världens bästa fighters i UFC så har intresset ökat kraftigt.

Det har blivit så kraftigt att Sverige och Stockholm kommer hålla i egna UFC events live. Det innebär att vi svenskar får en ypperlig chans att kunna se UFC direkt inne på en arena.

Nedan kommer vi att upplysa dig med all den information som krävs för att du ska kunna tävla om biljetter till UFC galan i Stockholm. Detta event kommer att hållas den 28 maj, och bjuda på matchen mellan Alexander Gustafsson och Texierra från Brasilen. Förutom chansen att se MMA live så kommer du att få ett lyxigt VIP-paket till galan.

Vinn VIP & biljetter!

Det är inne hos Unibet som denna UFC tävling kommer att finnas. Det är en bookmaker som ofta kan bjuda dig på flera tävlingar, kampanjer och även bonusar till sina spelare. Därför är det extra smart att skapa ditt spelkonto inne hos denna bettingsida.

Ett konto är även nödvändigt för att delta i deras UFC tävling. Unibet är den bästa sidan för dig som gillar MMA. De erbjuder nämligen free UFC stream online för alla som vill se matcherna på sin dator.

Så hur vinner du biljetterna?

Jo, det du ska göra för att ha en chans att vinna biljetter till UFC galan i Stockholm är inte svårt. Du behöver som tidigare nämnt ha ett spelkonto hos Unibet. Har du inte det, så kan du registrera ett nytt idag.

När du har skapat ett konto så kommer du att behöva anmäla dig till tävlingen. Sedan gäller det att visa för Unibet att du verkligen är intresserad av UFC. Du behöver nämligen lägga ett spel på odds inom UFC. Detta spel behöver ha ett högre odds än 1.20.

När du lagt ditt spel så kommer du att belönas med en chans att vinna. Du kommer nämligen motta en lott som läggs till i lotteriet. Den lott som till sist dras i deras lotteri kommer att vinna VIP-bljetter till galan den 28 maj.

Så igen, vad behöver man göra?

  • Skapa eller logga in på ditt spelkonto hos Unibet
  • Anmäl dig till tävlingen
  • Spela på odds inom MMA
  • Håll tummarna att det är din lott som dras den 10 april!

unibet tävling mma

Andra erbjudanden

Som medlem inne hos Unibet så kommer du inte direkt få brist på erbjudanden och tävlingar. De ser nämligen till att deras spelare får tillgång till massor av sporterbjudanden. Dessa kampanjer kommer på ett eller annat sätt att gynna dig, eller få mer spännande upplevelse hos denna bookmaker. Vi tycker verkligen att Unibet är en bra sida för att få de bästa bonusarna på odds.

Unibet är en av de sajter som vi tycker uppdaterar med flest nyttiga kampanjer. Det är just därför som vi tycker att det är så kul att ha ett konto där. Speciellt när stora matcher eller ligor som är intressant för den svenska marknaden är nära.

Se därför till att du redan nu har ditt spelkonto hos denna bookmaker, och börja direkt spela om riktigt fina vinster.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar