Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 jul, 2017

Vart sänds Dam-EM 2017? – TV & sändning online

Under juli så kommer Dam EM 2017 att starta. Vårt svenska landslag är självklart där för att slåss om medaljerna. Detta mästerskap kommer med stor sannolikhet vara intressanf för många i Sverige.

Därför kommer det finnas en lång rad människor som väljer att streama eller sända Dam-EM på TV. Om du behöver hjälp med att veta vart Dam EM 2017 kommer att sändas, så kommer vi att hjälpa dig.

Här kommer vi nämligen uppdatera dig om vilka som sänder matcher från Dam EM 2017 både på TV och via live stream. Ta gärna hjälp av vår information för att se matcherna direkt!

lotta schelin olivia schough damlandslag sverige fotboll

  • Turngeringen startar: 16:e juli – 6:e augusti
  • Värdland: Holland
  • Sänds hos: SVT & TV4

Streama Dam EM 2017

Ett populärt knep för att inte missa några fotbollsmatcher i Dam EM 2017 kommer vara att streama fotboll på internet. Det gäller då att du har koll på vart matcherna som du vill se kommer att visas.

Det finns idag två aktörer i Sverige som kommer att visa sändningar från tuneringen. Dessa två aktörer är SVT och TV4.

Att SVT kommer att sända matcher från Dam EM 2017 innebär att det kommer finnas live streams att se.

Alla matcher i Dam EM som kommer att sändas på SVT kommer att finnas på SVTPlay. Det är den streamingtjänst som SVT erbjuder dig att kunna hämta direktsändningar från Dam EM 2017.

Skulle det vara så att matcher inom damfotbollen kommer att sändas på TV4 så är det andra saker som gäller. TV4 erbjuder självklart live streams, men att streama fotboll från TV4Play brukar inte vara kostnadsfritt.

Däremot finns det ännu ingen information om TV4Play kommer att sända Dam EM. Mer om detta kommer vi naturligtvis att uppdatera dig med.

Om du behöver mer information så kan läsa mer om allt detta i vår bloggsida om Dam-EM 2017 – matcher, streams & Sveriges landslag.

Där tror vi att du kommer hitta all information du behöver för att kunna följa tuneringen på det allra bästa viset.

aslani dam em 2017

Se matcherna på TV

Om du hellre vill sända Dam EM 2017 på din TV så kommer det självklart att vara möjligt. Som vi tidigare nämnde så kommer det vara SVT och TV4 som visar matcherna från damfotbollen som det bjuds på under EM.

Det gäller att du kollar in spelschemat och programmet för matcherna som Sveriges damlandslag spelar. Sedan gäller det att du även tar reda på om det är SVT eller TV4 som kommer att stå för sändningen.

Att se Dam EM 2017 på TV är något som vi verkligen rekommenderar. Speciellt när matcherna kommer att sändas på TV-kanaler som ingår i de flesta kanal-utbuden som finns i Sverige.

Missa heller inte att det går fint att streama Damallsvenskan online. Klicka dig vidare via länken för att läsa mer!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar