Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 sep, 2017

USA – Costa Rica: Se VM-kvalet via live stream

VM-kvalet som USA och Costa Rica deltar i är mellan lag i Nord- och Centralamerika. Det är en grupp om sex lag varav tre går vidare till VM och fyran får spela playoff. Detta är en viktig match för USA som är i stort behov av poäng som kommer bli rolig att följa via live stream. Mer om live stream kan du läsa i vår artikel längre ner.

Vi visar hur du kommer igång med en live stream snabbt och enkelt redan idag. Det är en snabb process och du kan sedan se mängder av matcher via live stream online. Matchen mellan USA – Costa Rica kommer bjuda tittarna på en bra fotbollsmatch mellan två väldigt intressanta lag.

USA mot Costa Rica VM kval

Kolla på USA – Costa Rica via live stream från kvalet till VM

Det går alldeles utmärkt att följa USA – Costa Rica via live stream. För att komma igång behöver du först och främst ett konto hos bet365. När du skapat ett nytt konto, gjort en insättning och lagt ett spel kan du ta del av en live stream i hög kvalitet.

De tre stegen går på mindre än fem minuter och man har sedan tillgång till flera hundratals matcher i olika sporter varje månad. Det är en seriös och bra streamingtjänst som erbjuder sina spelare bra service. Du kan dessutom följa matchen på både mobiltelefon och surfplatta.

Smidigheten och lättillgängligheten gör att fördelarna väger mycket tyngre hos live stream än hos att följa matchen på en TV-kanal. Vi rekommenderar endast bra sidor med fotboll streams som är helt lagliga.

USA ligger på en tredjeplats i gruppen men har bara ett poäng tillgodo på fyran Panama. En vinst mot Costa Rica med minst två mål kommer leda till att de letar sig upp till en andraplats i gruppen. Vi kan alltså räkna med ett laddar USA som går stenhårt för en vinst.

USA mote Costa Rica i kvalet till VM

Om matchen

Costa Rica har stått för bättre resultat än vad USA gjort i gruppspelet såhär långt. De båda lagen är på pappret relativt jämna och det är upplagt för en riktig rysare. Costa Rica har chans på förstaplatsen i gruppen och ta över platsen från Mexico.

Vi tror på en match där USA kommer föra spelet. Men Costa Rica är sylvassa i sina kontringar och USA måste hålla ihop laget för att inte ge dom möjligheten att spela genom stora ytor. Även om Costa Rica spelat bättre fotboll såhär långt tror vi på USA inatt.

Tar de kommande i matchen och tröttar ut Costa Rica successivt kan vi få sen men match som slutar 2–0 eller 3–1 vilket skulle leda till att USA klättrar. Hur som helst kommer vi som följer matchen via live stream att få njuta av bra fotboll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar