Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 sep, 2017

US Open 2017: Se åttondelsfinalerna via live stream

Den 4–5 september spelas de fyra sista åttondelsfinalerna i US Open 2017. Tennisturneringen som är den sista av de fyra Grand Slam-tävlingarna avgöras under veckan och det är flera storstjärnor som fortfarande är kvar. Det finns en hel del intressanta matcher att följa via live stream.

Roger Federer och Rafael Nadal är de tyngsta namnen som fortfarande lever kvar i US Open 2017. Följ båda via live stream enkelt och smidigt. Vi visar hur du startar upp din live stream på US Open i tennis redan idag. Allt går att läsa i vår artikel.

Roger Federer i US Open 2017

Följ US Open och tennis via live stream idag

Att se tennis via live stream är ett bra sätt att följa de stora turneringarna. US Open är inget undantag och de fyra matcherna som spelas idag går alla utmärkt att se via live stream.

Åttondelsfinaler 4 september

18:00 D. Goffin – A. Rublev

18:15 R. Nadal – A. Dolgopolov

21:10 J. del Potro – D- Theim

01.00 R. Federer – P. Kohlschreiber

För att se samtliga av dessa fyra matcher via live stream krävs det att man skapar ett konto hos Unibet och sedan lägger ett spel. Då får man tillgång till att följa US Open 2017 via live stream.

De två matcherna som sticker ut och som kommer ha flest tittare är givetvis Nadals och Federers matcher. Som tur är kan man se både Rafael Nadal och Roger Federer via live stream. Båda är klara favoriter i sina respektive matcher.

Så kom igång med en live stream på US Open, Nadal och Federer redan idag för att inte missa när världsstjärnorna spelar tennis. Det är dessutom säsongens sista riktigt stora turnering och kanske en av de sista chanserna att se Federer jaga en stor titel.

US Open 2017 serve

Nadal är seedad etta och Federer trea

Rafael Nadal är favorit att ta hem hela US Open och han har hittills levt upp till förväntningarna. Han har tappat första set i de två senaste matcherna för att sedan komma tillbaka och leverera tre raka vinster. Om Federer och Nadal står i final kommer det vara en match man absolut inte får missa.

Roger Federer har haft det lite tuffare i de två inledande matcherna men övertygade i den senaste. Han har själv sagt att han känner stor press från supportrar och åskådare i US Open. Men han borde ha vad som krävs för att ta sig till final bland de som finns kvar i tävlingen.

Kom igång med en live stream på tennis och US Open 2017 idag. Det är en process som tar mindre än fem minuter och man kan sedan se massvis av tennis i hög kvalitet.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar