Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 31 aug, 2017

Uruguay – Argentina: Se kvalet till VM via live stream

Kom igång idag med en live stream på kvalmatchen till VM mellan Uruguay – Argentina. Det är ett Argentina som faktiskt jagar en direktplats till VM. Något som inte många hade väntat sig. Lika mycket som Argentina kommer kämpa kommer Uruguay för att hålla kvar sin plats till VM. Ett spännande möte som går utmärkt att följa via stream online.

När du väl kommit igång med din live stream på Uruguay – Argentina kan du luta dig tillbaka och följa flera matcher från VM-kvalet via stream på samma ställe. Hur allt funkar och hur du kommer igång med en bra live stream kan du läsa i vår artikel.

Argentinas Lionel Messi efter ett mål

Se Uruguay – Argentina via live stream nu

Det kommer vara en hel del förväntansfulla fotbollsfans på Centenario-läktaren. Så räkna med en häftig inramning man med all säkerhet kommer känna genom en live stream. Att se fotboll via live stream är väldigt smidigt, man kan se vart man vill och på flera olika enheter. Det är ett mycket smidigare alternativ än att vara bunden till en tv-kanal.

För att starta upp din live stream på Uruguay – Argentina behövs det ett konto på bet365. Sedan måste man göra en insättning och lägga ett spel för att få tillgång till live stream. Då klickar man sig bara till den matchen man är intresserad av och sedan öppnar man matchens live stream.

Det är en väldigt enkel process som är klar på ett par minuter. När man sedan gjort de få och enkla stegen har man tillgång till mängder av sport via stream online. Alltifrån fotboll till sporter man inte ens visste fanns.

Kvaliteten på en live stream hos bet365 håller hög klass och man kan räkna med att få det man för förväntar sig. Som alltid när man vänder sig till en seriös streamingtjänst, de håller allt som oftast hög kvalitet i både bild och ljud.

En match som man absolut inte får missa att följa är när Sverige spelar ikväll. Det går att följa Bulgarien – Sverige via live stream eller direkt på teven. Det återstår att se ifall Sverige har vad som krävs för att försvara gruppledningen.

Argentina firar ett mål tillsammans

Argentina är illa ute

Det har varit några riktigt tuffa matcher för Argentina i kvalet till VM. Många gånger har man inte riktigt fått allt att stämma. Något som de för deras skull fixar snabbast möjligast. Ett missat VM skulle ses som ett enormt fiasko och kritikerna kommer inte vara nådiga.

Argentina har ett av de bästa lagen på pappret i gruppen och ska vara uppe och tävla med Brasilien. Nu har de allt att bevisa men det är inget lätt motstånd de ställs inför. Uruguay ligger trea och har i skrivandets stund en säker plats till VM. Men med tolv poäng kvar att spela för är deras placering inte skriven i sten.

Argentina ligger just nu på en femteplats, vilket inte leder till en direktplats till VM men en plats i playoff. I ett eventuellt playoff kommer lagen att möta ett lag från en annan världsdel i bäst av två. Vinnaren går sedan vidare till fotbolls-VM 2018 i Ryssland.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar