Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 15 jun, 2017

Unibet odds kampanj under U21 EM i fotboll 2017

Att oddsa på U21 EM är enkelt och det går snabbt att komma igång. Det finns mängder av olika markander att spela på under EM som säkert av intresse för den spelintresserade. Vi på sportal kommer uppdatera dig med de speltips som vi tycker är intressanta. Läs exempelvis vårt speltips på matchen mellan Sverige – England.

I skrivandets stund kör Unibet en kampanj där du kan ta del av ett riktigt kanonerbjudande. De har valt att försäkra livespel på Sveriges alla matcher under EM. Mer om odds kampanjen och hur du tar del av den kan du läsa i artikeln. Är du osäker på när Sverige spelar kan du läsa vår guide över matchstarter för Sveriges landslag.

Unibet odds kampanj på EM 2017

I våra speltips letar vi ständigt efter spelvärda odds och erbjudanden spelaren kan ta del av. Ni behöver givetvis inte rygga våra speltips, ibland är det bara bra att hitta inspiration till sina egna spel. Under EM kommer vi därför att lägga ut flera speltips tillsammans med attraktiva odds kampanjer att ta del av.

Unibet kör en kampanj där man kan spela på ett liveodds för 100 kr med oddset 1.40 eller högre. Skulle man förlora får man tillbaka pengarna som bonuspengar och vinner man är det precis som en vanlig vinst. Att delta i kampanjen är förutom de 100 kronor du använder från ditt saldo.

För att ta del av erbjudandet klickar du på ’mitt konto’ och sedan ’bonusar’. Där hittar du kampanjen till U21 EM 2017.

Bäst odds på EM i Polen 2017

Att använda sig av oddsjämförelse online för att hitta de bästa oddsen är något vi rekommenderar. Det gör att du sparar tid och snabbt kan hitta precis vad du är ute efter. Att jämför odds kan göra så att eventuella vinster blir något större och är därför väldigt lönsamt, om man vinner såklart.

Det kommer även finns mängder av live odds under matchernas gång. Att följa en match och följa sin magkänsla på ett live odds kan få vilken match som helst att bli intressant. Det gäller att alltid spela med hjärnan och inte med hjärtat när det kommer till just live odds. Eftersom allt går så fort är det lätt hänt att man spelar för mer än vad man tänkt om man inte är försiktig.

Så håll dig uppdaterad så förser vi på sportal dig med nyheter, speltips och hur man live streamar fotbolls EM i Polen 2017.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar