Joachim Löw har beslutat att ge de unga spelarna en ny chans. Allt detta för att det tyska landslaget ska få en ny början. 

Mars 2018 kom nyheterna. Joachim Löw hade valt att bestämt och enträget stryka Thomas Müller, Mats Hummels och Jerome Boateng från laglistan. Syftet med aktionen var att ge de unga spelarna en chans att spela och för att ge det tyska landslaget en ”ny start”. Den tyska trion var tre viktiga spelare som har åratal av erfarenhet i bagaget, att inte längre inkludera dem var en chock för många.

Nyanlända ansikten som Nicolas Schultz, Marcel Halstenberg, Kai Havertz har haft toppensäsonger och har satt prägel i lagen de spelar i. Nicolas Schultz och Marcel Halstenberg har varit extraordinära vänsterbackar som skickligt bidragit till både offensiv och defensiv. Kai Havertz har för sin del imponerat på den centraloffensiva positionen för sitt lag Bayer Leverkusen och är i dagens läge en av de växande talangerna i fotbollen. På 33 spelade matcher har 20-åringen levererat 17 mål och 3 assists.

Spelare som funnits med i laglistan sedan tidigare men som kommer att ges mer speltid är Julian Brandt, Julian Draxler, Niclas Süle och Antonio Rudiger. Värt att nämna är att Julian Brandt och Niclas Süle har varit guldklimpar för lagen de spelar i. Niclas Süle vann bland annat Bundesliga och Tyska nationalcupen med sitt Bayern Munchen medan Jerome Boateng satt vid sidlinjen stordelen av säsongen.

Förstahandsvals-anfallaren Timo Werner verkar inter heller kommit i form, trots att han presterar bra för Red Bull Leipzig. Tysken har enbart gjort 3 mål i alla sina tio spelade landskamper. I det senaste världsmästerskapet gjorde Timo Werner inget mål på alla sina tre spelade matcher i turneringen. Världsmästerskapet i fotboll år 2014 rådde det bekymmer kring forwardspositionen eftersom legenden Miroslav Klose började bli gammal och en ersättare behövde hoppa in, vilket i detta fall blev Mario Gomez. Mario Gomez fick delta lite i det senaste mästerskapet, men det är Timo Werner som nu tvingas ta nästa steg i forwardspositionen.

Nu när Euro-kvalifikationen börjar så ska det bli intressant att se ett nytt Tyskland som får konkurrera om titeln. Att ge de unga spelarna en chans verkar vara en hygglig idé, och som praktiskt sett kanske går hela vägen hem. Vem vet. Men en sak är säker och det är att de unga spelarna kommer vara de som tar vidare historien, förr än eller senare.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se