Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 aug, 2017

TV fortsätter nobba Östersund i Europa League – Vem sänder matchen?

Vi har fortfarande ett lag kvar från Sverige som kan spelas ute i Europa 2017. Det är Östersunds FK som fortfarande chansen. För att det ska räcka hela vägen till Europa League så krävs en vinst mot PAOK Thessaloniki.

Matchen är av ett stort intresse för de som håller på Östersunds FK. Det är inte bara dessa supportrar som gärna ser Östersunds FK – PAOK live. Faktum är att runt om i hela Sverige finns intresse att streama matchen.

Här nedanför kommer vi att visa vem som kommer sända Östersunds FK och PAOK på nätet.

De sänder PAOK – Östersunds FK!

Det finns ingen chans för dig som svensk att kunna se matchen på någon av de tv-kanaler eller streamsidor som normalt sett sänder Europa League Play Off.

Det råder nämligen en bojkott av Östersunds match mot PAOK. Kanske har en del kanaler inte tagit med matchen då intresset inte ansetts tillräckligt högt.

Det har däremot ÖP (Östersunds-Posten). Den lokala tidningen kommer nämligen att inneha de rättigheter som krävs för att sända PAOK – Östersunds FK live. Därför kommer det finnas goda chasner för dig som vill se matchen att starta en live stream hos OP.se.

Många ställer sig säkert frågan om det är att sända matchen mellan PAOK – Östersunds FK på OP.se. Det har vi på Sportal svaret på.

Att live sända Europa League kvalet hos Op.se är inte . Däremot kan du testa på deras utbud med ett erbjudande. Detta erbjudade kommer att kosta dig 1 krona att testa på. Vilket innebär att det är NÄSTAN att sända Paok – Östersunds FK.

Se till att du redan nu har ditt konto aktiverat inne hos ÖP för att kunna se sändningar från Europa League kvalet som kan ta Östersunds FK vidare till den stora tuneringen.

Största matchen någonsin!

I Östersund så snackas det om att matchen mot PAOK kommer vara den största matchen i klubbens historia. Vilket vi på Sportal kan bekräfta. Aldrig någonsin har Östersunds FK haft ett så pass lovande lag som kan ta sig hela vägen till Europa League.

Östersunds FK spelade tidigare i Europa League kvalet mot Galatasaray. En storklubb som kanske hade underskattat norrlänningarna från Sverige.

Nu blickar vi fram emot den match som spelas imorgon, (17/8) kl. 20:45.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar