Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 okt, 2017

Tränare i Holland tror på 7-0 mot Sverige

Efter att det stod klart att Sverige vunnit med hela 8-0 mot Luxemburg, så hängde många holländare med huvudena.

De lyckades vinna mot Vitryssland, och där med hålla chanserna att gå till VM vid liv. Däremot är det en mycket brant uppförsbacke för Holland.

Det krävs att Holland besegrar Sverige med minst 7 mål för att gå om det svenska landslaget i kvaltabellen. Något som Hollands tränare Dick Advocaat inte tror är omöjligt.

arjen robben i hollands landslag

Alla holländare är inte lika positiva..

Det är många som har åsikter kring det hopp som tränaren Dick Advocaat försöker fösa in i det holländska landslaget.

Arjen Robben var inte sen ute med att såga sin egen tränare kring resonemanget att en storseger mot Sverige inte är omöjligt.

”Jag kan lika gärna säga det som alla tänker, att vinna med minst 6-0 mot Sverige är inte möjligt”.

Arjen Robben får medhåll från holländsk media. Där skriver bl.a. tidningen De Telegraaf att det endast är förbundskaptenen Dick Advocaat som tror på sagor.

Frågan är nu, är det möjligt för Holland att vinna stort över Sverige? Nja..

Självklart är en seger för Holland möjlig, och visst kan de peta in flera mål bakom Robin Olsen. Däremot är det nog inte speciellt många som tror att det svenska försvaret kommer fallera så hårt att de missar sin play-off match.

Kan Sverige bara fokusera på sitt spel, och inte ta något för givet. Då ska vägen till play-off i VM inte vara några problem alls.

Hur tror vi på Sportal att matchen kommer sluta? Läs vårt Holland – Sverige betting tips med bästa oddsen.

janne andersson sweden

Sverige riskerar avstängningar i Play-Off

Sverige har just nu tre försvare som alla riskerar att bli avstägda om de drar på sig varningar under matchen mot Holland.

Det gäller därför för Janne Andersson att tänka till. Ska han slänga i samtliga av dessa försvare mot Holland. Självklart behöver man säkra sin play-off match, men har de verkligen råd att riskera att få en eller flera försvare avstängda i play-off.

Många är säkert nyfikna om hur den svenska backlinjen väl kommer att se ut mot Holland.

Är du intresserad av att se matchen mellan Sverige – Holland live?

Du kommer du utan problem att kunna gå vidare till vår artikel. Där kommer du kunna läsa allt som krävs för att streama Sverige – Holland live & .

Med vår hjälp kommer du på nolltid hamna på den sida som erbjuder dig att se matchen online!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar