Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 31 aug, 2017

Sydkorea – Iran: VM-kvalet via live stream

De asiatiska VM-kvalet har kommit lite längre fram än vad de europeiska har gjort. Matchen mellan Iran och Sydkorea blir lagens näst sista match innan det står klart vilka som tar sig till VM. Det går utmärkt att följa matchen via live stream och hur du hittar en bra stream hjälper vi dig med.

Att se Sydkorea – Iran via live stream är enkelt och det går att komma igång på mindre än fem minuter. När man sedan har startat upp sin live stream kan man följa massvis av andra matcher och sporter. Så det finns många fördelar med att välja en bra och seriös streamingtjänst. Sydkorea mot Iran är bara två av alla landslag som spelar ikväll. Så det är en härlig fotbollstorsdag som väntar.

Sydkoreas laguppställning inför VM-kvalet

Se VM-kvalmatchen mellan Sydkorea – Iran via live stream

För att enklast komma igång med en live stream på Sydkorea mot Iran behöver man öppna ett konto hos bet365. När man sedan gjort det krävs det att man lägger ett spel för att få tillgång till VM-kvalet. När dom stegen är avklarade är det bara att luta sig tillbaka och njuta av en bra live stream.

Det är allt vanligare att spelbolag i större utsträckning erbjuder sina spelare möjligheten att se tusentals matcher via live stream. Det är bara för oss sportentusiaster att buga och bocka. Med tanke på att allt är samlat på ett ställe blir det väldigt smidigt att välja en live stream från bet365.

Man kan såklart även spela samtidigt som man följer matchen om man nu föredrar det. Det är populärt att spela på liveodds vilket blir ännu roligare om man följer matchen man spelar på.

Så kom igång med din live stream på Sydkorea mot Iran idag. Det är som sagt väldigt enkelt och när man sedan gått igenom processen en gång slipper man göra det igen.

  • Missa inte Bulgarien – Sverige via live stream som spelas ikväll med start klockan 20:45!

Sydkoreas Seoul World Cup Stadium

Asiens VM-kval

I det asiatiska kvalet till VM finns det två grupper med sex lag vardera, totalt tolv lag. I Grupp A som både Sydkorea och Iran spelar i är det redan färdigt vilka som kommer vinna. Iran har i överlägset maner plockat ihop 20 poäng på åtta omgångar och ligger sju poäng före tvåan.

Sydkorea ligger innan matchen på en andraplats och behöver ta viktiga poäng för att Uzbekistan inte ska kunna gå om i tabellen. Med tanke på hemmafördelen och att Iran inte spelar för något känns det fullt rimligt att de tar den viktiga trepoängaren.

Hur som helst är det en intressant match med två bra fotbollslag. Dessutom är det skönt att följa andra lag än de europeiska som man annars följer intensivt. Starta din live stream idag och följ matchen mellan Sydkorea och Irak direkt.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar