Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 6 feb, 2017

Sweden Hockey Games 2017– se på TV & oddstips

Vi har alltid stora förväntningar på Sweden Hockey Games som är en rolig turnering att följa. Här möts inga mindre än Sverige, Finland, Ryssland och Tjeckien för att göra upp i denna miniturnering.

Trots att många ser Sweden Hockey Games som ett träningsläger, så samlas många heta och lovande spelare i de olika landslagen. Vilket skapar riktigt bra förutsättningar för att det ska bli roliga hockeymatcher som publiken kan se.

Här kommer vi att tipsa om vart du kan se matcherna på TV eller via live stream. Vi kommer även att se till att du får lite speltips och oddsjämförelser innan turneringen är genomförd. Ta gärna del av våra tips, och se till att vinna pengar på hockey odds.

När: 9/2-12/2
Vart: Scandinavium, Göteborg
Deltagare: Sverige, Ryssland, Tjeckien, & Finland
Visas hos: TV4, TV12 & CMore

Spelprogram för Tre Kronor – Streams & TV

I Sverige kommer det främst vara fokus på de matcher som Tre Kronor kommer att spela. Det är under dessa matcher som det förväntas finnas mest folk inne i Scandinavium. Därför kan det vara bra att se ett spelschema, eller spelprogram för Sweden Hockey Games.

Vi hjälper dig även med att ange vilka TV kanaler som sänder matcherna med det svenska landslaget. Det hjälper dig att snabbt kunna se, eller streama hockey med Tre Kronor. Vilket passar perfekt under ett mästerskap på hemmaplan.

Alla matcher

9/2

– 19.15: Sverige – Tjeckien

Se hos: TV12 & CMore

– 19.30: Ryssland – Finland

Se hos: –

11/2

– 12.00: Finland – Tjeckien

Se hos: TV12 & CMore

– 15.30: Sverige – Ryssland
(Läs om Sverige – Ryssland live i hockey VM)

Se hos: TV4 & CMore

12/2

– 12.00: Ryssland – Tjeckien

Se hos: TV4 & CMore

– 15.30: Sverige – Finland

Se hos: TV12 & CMore

Speltips inför Sweden Hockey Games 2017

Det kommer att finnas möjligheter för dig att spela på odds inne hos bet365 inom kort. De håller just nu på att uppdaterar med vilka spelartrupper, och förutsättningar som finns inför Sweden Hockey Games.

Vi brukar alltid bli väldigt nöjda med alla de odds på hockey som finns hos bet365. Genom att spela på bet365 så har du en garanti att inte spela med dåliga odds. Istället kommer du att erbjudas massor av generösa odds som du kan använda dig av. Inte minst under de spännande matcher som kommer att avgöra Sweden Hockey Games.

Vi har stort förtroende för den trupp som kommer spela i de svenska landslagströjorna. Därför kommer vi att tippa med Sverige i alla matcher. Skulle de då vinna minst 2/3 matcher så känns det ändå som en bra affär för vår del.

Vi tror att Sverige kommer att stå som vinnare för sin hemmaturnering. Många av de spelare som kommer att finnas med i Tre kronor har stora erfarenheter att spela i Scandinavium. Dessutom vill många duktiga, främst unga spelare visa vad de går för. Då är turneringar som Sweden Hockey Games perfekta.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar