Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 aug, 2017

Swansea – Manchester United: Streama Premier League online

Många i Sverige kan knappt tro att starten av Premier League 2017/2018 har dragit igång. Väntan har varit väldigt lång för de fotbollsintresserade människorna i Sverige som har en förkärlek till engelsk toppfotboll.

Att kunna sända matcher direkt från Premier League är något som hela tiden varit eftertraktat från Sverige. Därför kommer vi här att rekommendera hur du hittar en live stream inför Swansea City – Manchester United.

Du kan ta hjälp av våra tips för att snabbt hitta en Premier League stream inför matchen. Detta fullt lagligt, och med bra kvalité.

  • Avspark: Den 19 augusti, kl. 13:30
  • Arena: Old Trafford

Så sänder du Premier League online

Att kunna streama fotboll i Premier League är inte i Sverige. Många letar just efter Premier League live streams för att kunna se fotboll direkt i dator eller mobil.

Det finns nämligen en stor aktör i Sverige som har valt att köpa upp matcherna i Premier League., Där ingår till exempel matchen mellan Swansea City och Manchester United.

Matchen kommer att påbörja den andra omgången i Premier League, och ännu finns det många i Sverige som fortfradnde inte har koll på hur de streamar Premier League. Därför tänkte vi här att hjälpa dig med det. Skulle du behöva mer hjälp, så kan du alltid läsa mer om hur du kan streama Premier League live.

Att få tillgång till matchen mellan Swansea och Manchester United är inte svårt. Det enda som du behöver är ett konto hos Viaplay. Ett sådant konto kan du direkt skapa genom att klicka dig vidare till sidan för live streams. Väl där registrerar du dig, samt betalar i den kostnad som kan tillkomma.

Att kunna streama fotboll från Premier League är mycket sällsynt. Däremot känner vi till att Viaplay tidigare har låtit svenskar testa på deras utbud. Detta med hjälp av ett erbjudande som innebär att man under en period kan se live streams med fotboll.

Manchester United ser starka ut

I skrivande stund så är det Manchester United som toppar tabellen för Premier League. Det kanske är lite väl tidigt för att dra några slutsatser om det, men visst ser Manchester United starka ut i årets upplaga av Premier League.

Swansea är istället ett lag som inte starstsar för att nå topplaceringar i Premier League 2017/2018. Däremot har tidigare matcher mot Manchester United varit jämna, och ibland till en fördel till Swansea City.

Vi tror att Manchester United inte kommer att ge bort något till sina konkurrenter. Speciellt inte när det kommer till en hemmamatch på Old Trafford som är en av världens bästa & största arena i fotboll.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar