Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 jun, 2019

Streama Sverige – USA: Se matchen via live stream

På torsdag den 20 juni 2019 får vi se Sverige – USA i den sista gruppspelsmatchen av dam-VM. Titta igenom den här artikeln där vi visar dig hur du gör för att streama matchen live på nätet.

Dam-VM fortsätter och under torsdagskvällen kommer det att vara väldigt många som vill streama Sverige – USA. Lagen möts i den sista gruppspelsmatchen i Grupp F, i en ren och skär gruppfinal. I den här artikeln går vi igenom hur ni gör för att titta på matchen på internet.

Läs om hur ni gör för att finna er Sverige – USA live stream, så att ni kan se matchen online. Se vilka som sänder matchen på TV & via live stream på internet.

Streama fotboll online på nätet i Sverige

Titta på fotboll och spela på odds till dam-VM 2019

Streama Sverige – USA gratis

För att titta på Sverige – USA på nätet behöver du ett konto på CMore, där du kan streama matchen direktsänt. Skapa ett konto och titta på matchen live på nätet. Du kan se alla matcher från dam-VM på CMore.

Som ny kund kan du streama Sverige – USA gratis. Detta genom att skapa ett nytt konto och ta del av erbjudandet på 2 veckors gratis streaming. Kom bara ihåg att säga upp kontot innan de 14 gratis dagarna gått ut, såvida du inte vill fortsätta att titta på fotboll eller annat på CMore.

Tjänsten erbjuder dig möjligheten att titta från valfri plattform. Du kan se din Sverige – USA live stream från mobil, dator, surfplatta eller genom att koppla sändningen till TV med hjälp av till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • 1. Gå till CMores hemsida
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Använd gratiserbjudandet eller köp abonnemang (139 kr/månaden)
  • 4. Se Sverige – USA live stream (21:00, 20/6)

Titta på Sverige – USA på TV

För att titta på Sverige – USA på TV är det som vanligt TV4 som gäller; kanalen som sänder alla Sveriges matcher i dam-VM. Ratta in kanalen och se Sveriges damlandslag göra upp mot amerikanerna.

Matchen har avspark klockan 21:00, men sändningsstart är redan 20:00. De kvinnliga fotbollsexperterna Anna Brolin, Malin Swedberg och Pia Sundhage kommer då att snacka upp matchen och ge tittarna sin expertis med analyser.

När matchen är avslutad fortsätter TV4 med sin studio – där de visar höjdpunkter och diskuterar – ända fram till 23:20, då annat tar vid.

Saknar du TV4, som sänder Sverige – USA, kan du som sagt se matchen på TV genom att koppla din live stream från valfri enhet till TV.

Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 USA 2 2 0 0 16 0 +16 6
2 Sverige 2 2 0 0 7 1 +6 3
3 Chile 2 0 0 2 0 5 -5 0
4 Thailand 2 0 0 2 1 18 -17 0

Inför matchen

Både Sverige och USA kommer till matchen med full pott, 6 poäng. USA har dock haft det enklare än Sverige i de inledande matcherna. Laget besegrade först Thailand med 13-0 (!) och sedan Chile med 3-0. Samtliga av de tre målen mo Chile kom under första halvleken.

Sverige slog Chile med 2-0 efter två sena mål, och besegrade sedan Thailand med 5-1.

Tyvärr missar Sveriges stjärnskott Madelene Janogy matchen på grund av skada.

Om du vill spela på oddsbonusar till matchen kan du följa denna länk.

Här kan ni se höjdpunkterna från Sveriges seger mot Chile i första matchen.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar