Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 8 jun, 2017

Sverige – USA: live stream på träningslandskampen

Damfotboll blir allt mer populärt och lockar större och större publik. Ikväll spelar damlandslaget en träningslandskamp mot USA på Gamla Ullevi i Göteborg. Sveriges tränare Pia Sundhage har som bekant även varit tränare för USA under fem år. Hon har nog förberett det svenska laget på ett så bra sätt som möjligt inför matchen.

Är det intressant att se Sverige – USA via live stream finns det goda möjligheter till det. Att streama sport live är väldigt enkelt och smidigt. Det går att se fotboll via live stream på flera olika enheter vilket ökar flexibilteten. Du kan följa matchen via live stream på din dator, surfplatta, mobil eller på din TV. Möjligheterna att se Sverige – USA via live stream är många helt enkelt.

Missa heller inte att Tre Kronor spelar mot USA i en semifinal från ishockey-VM. Läs mer om hur, när & vart du kan sända Sverige – USA live stream på nätet.

Såhär ser du Sverige – USA via live stream

Det är cmore som äger rättigheterna och även de som sänder matchen. Matchen går även att se på TV12 med start 19.30. Men det finns även möjlighet att live streama Sverige – USA helt lagligt. Den enda lagliga live streamen som visar Sverige – USA är cmore och just nu har de en kampanj där man kan testa två veckor.

Fördelarna med att live streama Sverige – USA är att kvaliteten alltid håller riktigt hög klass, du slipper reklam och får ta del av exklusiva intervjuer. Allt detta är helt i två veckor. Vill du inte fortsätta med en premunation efter två veckor är det bara att säga upp abonnemanget.

Imorgon på fredag är det ännu mer landslagsfotboll, då är det svenska herrlandslaget som tar sig an Frankrike i VM-kvalet. Vi hjälper dig att hitta en Sverige – Frankrike stream precis som på matchen mellan Sverige – USA.

Betting på Sveriges landslag i fotboll

Känns det inte riktigt bekvämt att betta på fotboll kan du läsa våran guide. Där hjälper vi dig med hur man kan oddsa på fotboll. Inför kvällens match finns det givetvis massvis av odds att ta del av och USA hålls som klara favoriter hos spelbolagen.

Vi tror att Sverige har goda chanser att vinna ikväll även om oddset inte talar för Sverige. USA har ett odds på 1.60 medans Sverige har ett odds på 5.75 och med tanke på det höga oddset känns det väldigt spelvärt att lägga ett spel på Sverige. Oddsen är hämtade från bet365.

Att spela på betting samtidigt som man följer en match via live stream är otroligt underhållande. Det blir lite som en match i matchen där man sitter på helspänn med hjärtat i halsgropen. Det viktigaste är bara att man inte spelar för pengar man inte har råd att förlora. Då är det bättre att bara hålla sig till en live stream som är .

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar