Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 jan, 2017

Sverige – Slovakien: Träningsmatch för landslaget

Det svenska landslaget är ute på en kort samling i Förenade Arabemiraten där de spelar träningsmatcher mot andra landslag. De spelar två matcher, där första matchen redan är avverkad.

Den spelades mot Elfenbenskusten och slutade med förlust för de svenska landslaget med 1-2. Nu blickar vi framemot Sverige – Slovakien. Där hoppas vi få se ett mer piggt Sverige, som försvarar vårt lands heder i dessa två träningsmatcher.

Vi hjälper dig till tv och svenska landslaget streams, så du kan se matchen live!

Avspark: Den 12/1-2017, klockan 16:45
Arena: Zayed Sport City Stadium
Visas hos: TV12 & CMore

fotbollsarena

Förutsättningar inför matchen

Inför matchen mot Slovakien så hoppas vi naturligtvis på seger. Men vilka spelare ska bära fram de svenska landslagströjorna under matchen? Med stor sannolikhet så kommer det inte att ske allt för stora ändringar i truppen från deras föregående match.

Spelare som var med i matchen mot Elfenbenkusten är t.ex. Viktor Claesson, Per Frick, Oscar Lewicki och Emil Salomonsson. Vilket kanske vittnar om att det inte är toppade lag från Sveriges del, utan hämtar en del spelare från Allsvenskan.

Förra matchen hade Sverige problem i försvaret, vilket Elfenbenskusten straffade Sverige för. Det är garanterat något som Janne Andersson har läxat upp killarna med inför matchen mot Slovakien.

Om Sverige inte drar på sig flera försvarsmissar mot Slovakien, så anser vi att de har en god chans att vinna matchen.

Kort speltips

Inne hos Unibet så erbjuder de allt riktigt bra odds när svenska landslaget spelar sina matcher. Oavsett om det är träningsmatch, eller spel i internationella mästerskap som VM och EM. I skrivande stund så finns inga odds för matchen.

Däremot lär de komma inom kort, så att du kan välja att betta på att Sverige ska vinna matchen.

Det är inte bara vad vi hoppas, utan det är även vad vi tror. Det finns många unga talanger som vi slå sig fram i svenska landslaget. Därför kommer det finnas gott om hungriga spelare som gör allt för att vinna matchen för Sveriges fördel.

unibet-bonus

Se matchen

Vill de se matchen mellan Sverige-Slovakien på TV? Eller vill du streama svenska landslaget online så sänds matchen på TV12.

TV12 har valt att sända matcher från denna januariturnering från Förenade Arabemiraten. Vilket gynnar alla de svenskar som har tillgång till kanalen, eller kan streama live från deras play-tjänst.

Det är ofta många fotbollsfans i Sverige som vill se matcher med svenska landslaget i lugn och ro. Därför rekommenderas du alltid att lösa din live stream, eller se till att du har möjlighet att se matchen i förväg. Många gör misstaget att vänta 5 minuter innan matchen innan de vet vart de ska se matchen live.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar