Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 jun, 2017

Sverige – Slovakien: Live stream i U21 EM

Det har blivit dags för den sista matchen i Sveriges gruppspel i U21 EM 2017. Denna match spelar Sverige mot Slovakien, och vi är piskade att vinna för att ha chans att spela finalspel.

Det kommer därför vara många som kommer vilja streama Sverige – Slovakien för att hoppas på ett svenskt avancemang i U21 EM. Ingenting kommer ges till Sverige, utan en stark insats från både det svenska och polska landslaget kommer att krävas.

Vi kommer som vanligt att hjälpa dig med att hitta en U21 EM live stream. Ta gärna hjälp av vår tips för att se vilka som sänder matcher på TV eller vi stream online!

u21 landslaget inför match

  • Avspark: Den 22 juni, kl. 20:45
  • Arena: Lublin Arena
  • Visas hos: Dplay & kanal 5

Streama Sverige – Slovakien U21 ?

Att kunna se live stream från Sverige – Slovakien är i U21 EM är populärt. Det finns många som gärna väljer att streama matcher på nätet istället för att se på TV.

Det finns lite fördelar med att kunna nå till en U21 EM live stream. Bland annat så slipper du oroa dig över att matchen inte ska visas på de TV-kanaler som inte finns i ditt kanalpaket.

Dessutom så kan du oftast känna en större frihet att streama U21 EM. Du är då inte fast vid en TV, utan kan shjälv välja om du vill se matchen på din dator, mobil eller surfplatta.

Frågan som många ställer sig är; går det att streama Sverige – Slovakien ?

Matchen mellan Sverige – Slovakien kommer du att kunna live streama med hjälp av Dplay. Det är nämligen denna aktör som har alla rättigheter för att visa matchen. För att kunna ta del av alla live streams som finns hos Dplay så behöver du ett premiumkonto.

Detta premiumkonto är inte , utan kommer att kosta dig 79 kr i månaden. Det är smart av dig att registrera ett konto för att kunna se livesändningar från U21 EM 2017. Inne hos Dplay så kommer du nämligen att få en sändning av matchen som är av mycket god kvalité, samt med svenska kommentatorer.

Att streama Sverige – Slovakien live hos Dplay är med andra ord något som vi starkt rekommenderar dig. Dessutom är det inte den enda matchen från U21 EM som du kan se. De kommer även att visa andra heta matcher som kan vara roliga att följa från Sverige.

cajtoft u21 match mot polen

Kolla matchen på TV?

Om du är mer traditionell av dig, och vill se Sveriges match mot Slovakien så rekommenderar vi dig att se matchen på TV. Vi kommer därför även att ge dig information om vilken TV-kanal som sänder Sverige – Slovakien.

Perfekt om du inte riktigt är säker på att du har ett kanalpaket som täcker matcher från U21 EM 2017.

Den TV-kanal som kommer att sända kvällens viktiga match är Kanal 5. De har sänt alla de matcher som det svenska landslaget har spelat i U21 EM i Polen.

Matchen kommer att sparkas igång kl. 20:45, men en bra stund innan så kommer sändningen att starta. Då kommer Kanal 5 ge dig inblick i det svenska landslaget, samt ge dig lite försnack innan matchen. Intrressant för alla de som vill få full koll på U21 EM, och Sveriges chanser att avancera sig vidare.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar